Libnet.ro
UNICEF

23:00

Putin a asigurat-o pe Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea.

România Liberă România Liberă,
Putin a asigurat-o pe Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea.

Vladimir Putin i-a transmis telefonic cancelarului german Angela Merkel ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, in curs duminica, privind alipirea regiunii ucrainene la Rusia, a anuntat Kremlinul, informeaza Mediafax. El a subliniat ca Rusia va respecta optiunea locuitorilor din Crimeea, afirma Kremlinul intr-un comunicat, precizand ca aceasta conversatie telefonica a fost purtata la solicitatea Germaniei. Vladimir Putin a remarcat ca vointa populatiei peninsulei este . continuă pe România Liberă

Intalnire intre sefii diplomatiei ruse si americane fara rezultate. Lavrov: Daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special / Kerry: Ratificarea referendumului in Parlamentul rus ar insemna anexarea pe ascuns a penins

Ministrul de Externe rus Serghei Lavrov a declarat vineri, dupa intalnirea cu secretarul american de Stat John Kerry, ca Rusia va respecta rezultatul referendumului din Crimeea, transmite Reuters. Seful diplomatiei ruse a precizat ca Moscova nu are planuri de a invada sud-estul Ucrainei. Lavrov a aratat ca nu s-a ajuns la o viziune comuna a Moscovei si a Washingtonului, precizand ca, daca Kosovo a fost un caz special, atunci si Crimeea ar trebui sa fie un caz special. UPDATE La randul sau, secretarul de stat american, John Kerry a afirmat ca, ratificarea referendumului din Crimeea in Parlamentul de la Moscova ar insemna anexarea pe ascuns a peninsulei.

Puterea de la Berlin sustine ca rezultatul referendumului din Crimeea nu va avea nicio semnificatie

Indiferent de rezultatul referendumului de duminica din Crimeea, privind alipirea la Rusia, acesta nu va avea nicio semnificatie, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului german de Externe. Acesta spune.

Soldatii ucraineni vor ramane in Crimeea, indiferent de rezultatul referendumului, anunta Vitali Kliciko

Candidatul la alegeri prezidentiale din Ucraina, fostul boxer Vitali Kliciko, a declarat, sambata, pentru publicatia germana Bild, ca soldatii ucraineni din Crimeea isi vor mentine pozitiile si dupa referendumul din 16 martie, indiferent de rezultatul acestuia, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )