Libnet.ro
UNICEF

07:00

Putin avertizeaza: Petro Porosenko va purta responsabilitatea razboiului din estul Ucrainei

România Liberă România Liberă,
Putin avertizeaza: Petro Porosenko va purta responsabilitatea razboiului din estul Ucrainei

Ministerul rus de Externe: Cerem autoritatilor ucrainene sa nu bombardeze orase si sate, sa revina la un armistitiu real, nu fictiv, pentru a proteja vietile civililor . continuă pe România Liberă

Ucraina: Vladimir Putin i-a cerut lui Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul care expira luni

Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut duminica omologului sau ucrainean Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul ce expira luni in estul Ucrainei, in timpul unei conversatii telefonice la care au luat parte si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.

Petro Porosenko: Kievul nu va prelungi armistitiul in estul Ucrainei

Autoritatile de la Kiev nu vor prelungi armistitiul in regiunile din estul Ucrainei, a anuntat presedintele Petro Porosenko in noaptea de luni spre marti, decizie luata in contextul in care acordul de incetare a focului a expirat luni seara si a continuarii activitatilor criminale de catre insurgentii separatisti, informeaza BBC.

Petro Porosenko a prelungit cu 72 de ore armistitiul in estul Ucrainei

Presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, a anuntat vineri seara ca a decis sa prelungeasca armistitiul de incetare a focului in estul tarii cu 72 de ore, pana luni la ora 22. 00, informeaza Reuters, citand agentia Itar-Tass.

Noi discutii telefonice Hollande-Merkel-Putin-Porosenko, pe tema crizei ucrainene

Presedintele francez Francois Hollande si cancelarul german Angela Merkel au discutat, duminica, la telefon, cu liderii liderii rus si ucrainean, Vladimir Putin si Petro Porosenko, inainte ca armistittiul din estul Ucrainei sa expire, infromeaza AFP,conform Agerpres.

Vladimir Putin avertizeaza ca situatia se deterioreaza rapid in estul Ucrainei

Situatia in estul Ucrainei se deterioreaza rapid, a avertizat marti presedintele rus, Vladimir Putin, in cursul unei reuniuni pe care a avut-o cu consilierii sai, anunta Kremlinul, citat de AFP. A existat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )