Libnet.ro
UNICEF

15:00

Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei ...

România Liberă România Liberă,
Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei ...

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au discutat, miercuri, scenarii vizand o normalizare a situatiei din Ucraina, a anuntat Kremlinul, citat de AFP, relateaza Mediafax. Citeste si: Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. America anunta ca nu a ajuns la un acord cu Rusia, dupa intalnirea Kerry-Lavrov Cei doi lideri au purtat discutii pe marginea unor scenarii de cooperare internationala in vederea unei normalizari politice a . continuă pe România Liberă

UPDATE. Emisarul ONU in Crimeea a fost amenintat de indivizi inarmati. ...

UPDATE 23:40 - Kerry anunta un acord privind continuarea discutiilor pe tema crizei ucrainene UPDATE 23:14 - UPDATE. Surse AFP: Lavrov ar fi parasit MAE francez fara sa se intalneasca cu omologul ucrainean UPDATE 23:11 - Putin si Merkel au discutat scenarii vizand o normalizare a crizei din Ucraina UPDATE 22:01 - SUA neaga ca ar fi ajuns la un acord cu Rusia privind criza din Ucraina UPDATE 21:01 - NATO sporeste cooperarea cu Ucraina si o diminueaza pe cea cu Rusia UPDATE 20:39 - .

Discutie Putin - Merkel, pe tema situatiei din Crimeea.

Presedintele rus, Vladimir Putin, si cancelarul german, Angela Merkel, au purtat o conversatie telefonica, duminica, pe tema evolutiei situatiei din Crimeea, anunta site-ul Presedintiei Federatiei Ruse, conform Mediafax. Citeste si: Criza din Ucraina. In Crimeea sunt deja 15. 000 de militari rusi si doua nave, sustine un oficial ucrainean. Vezi si pozitia oficiala a Romaniei, exprimata de Traian Basescu In cursul discutiei telefonice, Angela Merkel si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )