Libnet.ro
UNICEF

14:00

Putin: Rusia nu vrea sa creeze un imperiu, amelioreaza integrarea regionala

România Liberă România Liberă,
Putin: Rusia nu vrea sa creeze un imperiu, amelioreaza integrarea regionala

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca Rusia nu are planuri sa creeze un imperiu si depune eforturi pentru a imbunatati cooperarea regionala in Eurasia, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

Un grup de motociclisti ultranationalisti din Rusia vrea sa strabata Europa spre vest pentru a marca sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Gestul a declansat furia Poloniei

Un grup de motociclisti rusi, apropiat presedintelui Vladimir Putin, planuieste sa strabata o parte a Europei pentru a marca sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, scrie The Guardian. Planul.

Decret al lui Putin. Rusia va livra in Iran sisteme de rachete sol-aer S-300

Presedintele Vladimir Putin a semnat un decret care permite intensificarea schimburilor economice cu Iranul, inclusiv livrarea unor sisteme de rachete S-300, anunta Reuters, preluata de Mediafax. Pe baza noului decret, Rusia isi va onora contractul care prevede vanzarea catre regimul de la Teheran a rachetelor S-300.

Vladimir Putin: Rusia are doar doi aliati, armata si marina de razboi/ Nu ne temem de nicio amenintare/ Nu recomandam nimanui sa ne vada sau sa ne trateze ca dusman (VIDEO)

Traditionala conferinta de joi tinuta de Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, s-a transformat in timp intr-un urias exercitiu de PR pentru presedinte, care promite cu aceasta ocazie rezolvarea a diferite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )