Libnet.ro
UNICEF

11:00

Quintus, despre retragerea lui Marian Munteanu: A facut un gest cum rareori se intampla printre noi. Am pierdut un primar si am castigat un membru de valoare al PNL

B1 B1,
Quintus, despre retragerea lui Marian Munteanu: A facut un gest cum rareori se intampla printre noi. Am pierdut un primar si am castigat un membru de valoare al PNL

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei este un gest de inalta tinuta omeneasca si boiereasca, a declarat, miercuri, Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al. continuă pe B1

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6 sustine ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului

Razvan Mironescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 6, a declarat ca retragerea lui Marian Munteanu nu ar face bine imaginii partidului. Declaratia a fost facuta, marti seara, in fata.

Retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, discutata de conducerea PNL/ Mai multe sedinte, programate pentru miercuri

In cursul serii de marti au existat tot multe informatii referitoare la o iminenta retragere a lui Marian Munteanu din cursa pentru Primaria Capitalei, au declarat pentru HotNews. ro surse din PNL. Vezi in articol fimul serii de marti pe aceasta tema.

Vasile Blaga, lamuriri despre candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

PNL nu va renunta la candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, a declarat duminica Vasile Blaga, copresedintele liberalilor.

Nastase, despre candidatura lui Marian Munteanu: Doar un iepuras pentru a consuma atentia?

Fostul premier Adrian Nastase comenteaza, intr-o postare pe blogul sau, candidatura lui Marian Munteanu la primaria Capitalei. Marturisesc, am asteptat cateva zile inainte de a comenta candidatura.

Scrisoarea lui Marian Munteanu. Ce a facut in ultimii 26 de ani

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Marian Munteanu, explica, intr-o scrisoare trimisa presei, ce a facut in ultimii 26 ani, in conditiile in care trecutul sau - dupa momentul Piata Universitatii 1990 - ramane invaluit in mister.

Liderii liberali se reunesc pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, se intalnesc miercuri cu presedintele Organizatiei PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, si seful de campanie pentru Capitala, Teodor Atanasiu, pentru a discuta despre candidatura lui Marian Munteanu si strategia pentru campanie. La sedinta este asteptat si candidatul pentru Capitala.

Surse: PNL discuta in aceasta seara retragerea candidaturii lui Marian Munteanu

Conducerea PNL se reuneste, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, au declarat, pentru News. ro, surse politice. De asemenea, in aceasta seara se vor bate in cuie si candidaturile pentru primariile de sector.

UPDATE PNL discuta retragerea candidaturii lui Munteanu. Surse: Maine va fi ziua decisiva. Blaga si Atanasiu neaga discutarea inlocuirii lui Munteanu

Conducerea PNL s-a reunit, marti seara, la sediul organizatiei de Bucuresti, pentru a discuta varianta retragerii candidaturii lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei, potrivit unor surse liberale. Pana la urma, decizia finala a fost amanata pentru maine seara, atat copresedintele Vasile Blaga, cat si seful de campanie al lui Munteanu subliniind ca nu s-a discutat.

Liberalii discuta retragerea candidaturii lui Munteanu la Primaria Capitalei

Surse politice au declarat ca liberalii iau in calcul retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru Bucuresti. La aceasta ora conducerea PNL se afla in sedinta. Stire in curs de actualizare.

Dosar de Politician: Marian Munteanu este businessman din 1991, dar toate firmele sale au intrat in faliment (VIDEO)

Silviu Manastire a vorbit miercuri, la Dosar de politician, despre afacerile lui Marian Munteanu si ale fratelui sau, Bogdan Munteanu. Marian Muntenu, fosta propunere a PNL pentru Primaria.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,241 seconds )