Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rachete si pusti de asalt germane pentru kurzii din Irak

România Liberă România Liberă,
Rachete si pusti de asalt germane pentru kurzii din Irak

Germania a anuntat ca va trimite cateva mii de pusti de asalt si circa 30 de rachete antitanc pentru kurzii din Irak pentru a-i ajuta in lupa contra teroristilor Statului Islamic. continuă pe România Liberă

Germania trimite arme pentru kurzii din Irak

Germania va face o prima livrare de arme de 30 de rachete antitanc si mii de pusti de asalt pentru 4. 000 de luptatori kurzi, pentru a-i ajuta sa lupte impotriva Statului Islamic in nordul Irakului, a anuntat ieri seara guvernul german, informeaza agentiile AFP si Reuters.

Germania va livra rachete antitanc si pusti de asalt kurzilor din Irak

Germania va face o prima livrare de arme de 30 de rachete antitanc si mii de pusti de asalt pentru kurzii irakieni, pentru a-i ajuta sa lupte impotriva Statului Islamic in nordul Irakului, potrivit unui anunt facut duminica seara de guvernul german, relateaza AFP.

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro. Pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator

Fiscul are de recuperat 300 de milioane de euro, descoperite de Directia Antifrauda. Deja pentru 80% din aceasta suma s-a pus sechestru asigurator. Pentru ca recuperarile sa dureze mai putin, in.

Gruparea Statul Islamic a creat prima sa provincie in regiuni din Irak si Siria

Gruparea insurgenta Statul Islamic SI), care a proclamat in iunie un califat in teritoriile pe care le controleaza in Irak si Siria, a creat prima sa provincie wilaya) intre cele doua tari, a anuntat o.

Gruparea Statul Islamic a creat prima sa provincie in regiuni din Irak si Siria

Gruparea insurgenta Statul Islamic SI), care a proclamat in iunie un califat in teritoriile pe care le controleaza in Irak si Siria, a creat prima sa provincie wilaya) intre cele doua tari. Ei au fuzionat.

Just Drive, o aplicatie romaneasca pentru soferii din toata lumea

O aplicatie romaneasca pentru smartphone-uri, numita Just Drive, reuneste multe lucruri utile pentru soferi intr-o interfata simpla si eficienta.

Basescu: Propunem realizarea unui echilibru pentru functiile din UE intre noile si vechile state

Presedintele Traian Basescu a declarat ca va propune la reuniunea Consiliului European realizarea unui echilibru pentru functiile de presedinte al Consiliului si cea de Inalt reprezentant al UE, intre vechile state ale Uniunii si noile state care au.

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii din Constanta, infiintat cu sprijinul fundatiei lui Mihai Nesu

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii a fost deschis la Constanta. Clinica va fi dotata cu echipamente medicale extrem de eficiente. infiintarea centrului a fost posibila.

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii din Constanta, infiintat cu sprijinul fundatiei lui Mihai Nesu si al Mariei Coman

Primul centru privat de recuperare neuromotorie pentru copii a fost deschis la Constanta. Clinica va fi dotata cu echipamente medicale extrem de eficiente. infiintarea centrului a fost posibila.

Argaseala se plange de distantele mari pe care le are de parcurs Steaua pentru meciurile din Grupa J a Ligii Europa

Valeriu Argaseala, presedintele Consiliului de Administratie al FC Steaua, este multumit de tragerile la sorti din LIga Europa, dar isi face griji din cauza distantelor mari pe care echipa trebuie sa le parcurga intre meciuri. Steaua este in Grupa J alaturi de Dinamo Kiev, Rio Ave si Aalborg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2504 seconds )