Libnet.ro
UNICEF

12:15

Radu Banciu: Dan Voiculescu vrea, de fapt, sa inchida Lumea lui Banciu. Vom ajunge celebri (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Dan Voiculescu vrea, de fapt, sa inchida Lumea lui Banciu. Vom ajunge celebri (VIDEO)

RaduBanciu a afirmat, joi seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, ca atacul lui Dan Voiculesci vizeaza, de fapt, emisiunea sa. in momentul in care a vazut ca nu mai. continuă pe B1

Voiculescu vrea sa inchida si B1TV, dupa ce a cerut dizolvarea EVZ.

Pe Portalul Instantelor de Judecata portaljust. ro), Intact Production SRL a deschis o actiune in care cere dizolvarea firmei B1 TV CHANNEL SRL, care detine postul B1TV, dupa ce anterior a cerut inchiderea ziarului EVZ si Revistei Capital. Jurnalistii de la Evenimentul zilei scriu joi, cum Dan Voiculescu a cerut inchidearea ziarului. Pentru a se razbuna pe ziarul nostru, care a publicat sute de articole despre problemele sale penale, omul de afaceri s-a adresat Justitiei pentru a-si .

Radu Banciu: Andreea Marin se face de rusine. A iesit pe strada alaturi de pampalaul de 26 ani (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, marti seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu difuzata de B1 TV, despre Andreea Marin, care a iesit la plimbare alaturi de fetita ei Violeta si noul logodnic. Andreea Marin.

Radu Banciu: Cainii morti ar putea fi folositi ca diamante, blanuri, ceasuri, chiloti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, miercuri seara, in cadrul emisiunii Lumea luiBanciu, difuzata de B1 TV, despre o firma din Romania care transforma cainii morti in diamante. O firma din Romania s-a apucat.

Elena Udrea: Tupeul lui Dan Voiculescu nu are limite, vrea ca doar presa pe care o controleaza sa mai fie pe piata

Actiunea inculpatului Dan Voiculescu de a cere in instanta inchiderea ziarului Evenimentul Zilei nu a ramas fara raspuns in mediul politic. Invitata la emisiunea Evenimentul zilei, de pe B1 TV, deputata.

Elena Udrea: Cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limite.

Elena Udrea a declarat, la B1 TV, ca, atunci cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limite si a facut referire la propunerea patronului Intact de a inchide ziarul Evenimentul zilei. Domnul Voiculescu stie ca are o singura sansa sa supravietuieasca, si Justitiei, si electoral, si cu privire la business-ului pe care il face pe piata: vrea ca doar presa pe care o controleaza sa mai fie pe piata, considera Elena Udrea. In opinia Elenei Udrea, clasa de mijloc a societatii este speriata, .

Radu Banciu: Andreea Marin conduce un BMW X5, masina tuturor cocalarilor. Sa faca inchisoare pentru toate regulile de circulatie incalcate

Jurnalistul Radu Banciu a comentat duminca seara imagini cu Andreea Marin in care aceasta apare incalcand mai multe reguli de circulatie, la volanul masinii sale. BMW X 5, masina tuturor cocalarilor. Masina.

Dan Voiculescu isi foloseste armata de vedete din trustul Intact pentru interesele proprii

Pun presiuni pe orice competitor din media, dar cand vine vorba sa se planga, nimeni nu e ca angajatii mogulului Dan Voiculescu. O scena a avut loc acum doua saptamani la Comisia de Cultura, cand Mihai Gadea.

Reactii la solicitarea de inchidere a EvZ: Un precedent periculos / Dan Voiculescu spera ca viitorul presedinte sa-l gratieze

Cererea in instanta a politicianului si mogulului media Dan Voiculescu de inchidere a ziarului Evenimentul Zilei nu a ramas fara reactii. Astfel, cei de la publicatia vanata de patronul Antenelor nu s-au.

Cum incearca Dan Voiculescu sa-si distruga concurenta din media

Dan Voiculescu este omul care nu se da in laturi de la nimic pentru a-si distruge concurentii in media. Cel mai clar exemplu este dosarul de santaj in care a si fost pus sub acuzare. Voiculescu a obtinut.

O companie a trustului lui Dan Voiculescu, Intact Production, cere in instanta dizolvarea societatilor care detin Evenimentul Zilei si B1

Una dintre companiile din trustul media al lui Dan Voiculescu, Intact Production, solicita in instanta dizolvarea societatilor care opereaza publicatiile Evenimentul Zilei si Capital, respectiv postul de radio B1 TV. Inchiderea celor doua companii este solicitata prin doua actiuni in instanta, deschise in octombrie a. c. Evenimentul Zilei scrie ca cererea de dizolvare a societatii Editura Evenimentul si Capital mentioneaza si trage la raspundere noii actionari ai EVZ, dar se face referire la datoriile acumulate de trustul EEC in anii 2010 si 2011, cand actionar majoritar NU era jurnalistul Dan Andronic.

ştiri de la B1

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2178 seconds )