Libnet.ro
UNICEF

01:05

Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen, indoliata atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astazi

B1 B1,
Radu Banciu, despre atacurile din Munchen: Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen, indoliata atunci cu un atac poate de alt tip decat cel de astazi

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre atacurile armate din Munchen. Cand vorbim de Stadionul Olimpic din Munchen ne amintim de Olimpiada de Munchen,. continuă pe B1

Barack Obama, despre atacurile din Munchen: Germania este unul dintre aliatii nostri cei mai apropiati asa ca le vom oferi tot suportul de care vor avea nevoie in a face fata acestor circumstante (VIDEO)

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avut o prima reactie legat de atacurile teroriste din Munchen, asigurand Germania de tot sprijin de care are nevoie pentru a face fata acestei.

Radu Banciu despre vacanta lui Liviu Dragnea in Brazilia: Cum e sa te duci 9 ani la rand la Fortaleza tu fiind bugetar? (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi face pentru al 9-lea an la rand vacanta in Brazilia, la.

Radu Banciu, despre acuzatiile ca unii jurnalisti romani au fost platiti sa sustina pucistii: Daca esti jurnalist nu esti carpa, nu te duci pe banii nimanui nicaieri (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile ca afaceristi turci au platit 31 de jurnalisti romani sa sustina cauza pucistilor si sa il denigreze pe.

Dialog incredibil in timpul atacurile din Munchen: Unul dintre atacatorii a strigat Sunt german (VIDEO)

Unul dintre atacatorii din Munchen a fost filmat in timp ce se afla pe acoperis si a avut un dialog cu una din victimele sale. - Are o arma, tocmai a incarcat-o! - Sunt german! - Esti un .

Imagini cu momentul cand unul dintre teroristii din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Imagini cu momentul cand atacatorul din Munchen fuge de la locul comiterii unui atac (VIDEO)

Pe retele de socializare a aparut un video in care se prezinta momentul in care unul dintre teroristii implicat int atacurile armate din Munchen, Germania, fuge dintr-un McDonalds une a tras mai.

Radu Banciu: Beligan si-a ales bine ziua plecarii, una care parea sa nu mai vina, ceea ce ar fi descumpanit nu numai lumea teatrului, dar si in general societatea civila (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu despre decesul marelui actor Radu Beligan, la varsta de 97 de ani, despre viata artistului si momentul mortii.

VIDEO+FOTO. LIVE TEXT. Focuri de arma intr-un mall din Munchen. Primul bilant: Trei morti. Politia nu stie UNDE sunt atacatorii

Impuscaturile au avut loc in aceasta dupa-amiaza, in mall-ul Olympia, din Munchen. imprejurarile sunt neclare, dar oamenii legii vorbesc despre un singur atacator, nu se stie inca daca este barbat sau femeie. Zona este inchisa, iar un elicopter survoleaza spatiul, scrie Suddeustche Zeitung, .

Facebook activeaza functia Safety Check dupa atentatul din Munchen

Facebook a activat functia Safety Check pentru locuitorii din Munchen, dupa atentatul comis in centrul comercial al orasului, potrivit Mediafax. Facebook activeaza modulul Safety.

Atentatul din Munchen: Presa germana anunta ca unul dintre atacatori s-a sinucis (VIDEO)

Mai multi martori ai atentatului terorist din Munchen au declarat ca cel putin 3 atacatori au deschis focul asupra multimii, potrivit bbc. com. Potrivit presei germane, politia nu a reusit sa prinda.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )