Libnet.ro
UNICEF

16:30

Radu Banciu, despre Eurovision: Tineti minte anul trecut, Turcescu ar fi fost cel care l-ar fi batut pe Conchita Wurst. Turcescu ar fi fost cel care ar fi adus Romaniei aceasta onoare. Atunci sa mai fi vazut pe vreunul ca vorbea de Halep (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre Eurovision: Tineti minte anul trecut, Turcescu ar fi fost cel care l-ar fi batut pe Conchita Wurst. Turcescu ar fi fost cel care ar fi adus Romaniei aceasta onoare. Atunci sa mai fi vazut pe vreunul ca vorbea de Halep (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV despre Eurovision, mare infrangere pentru noi, plagiatul celor de la Voltaj. Am ascultat si eu, cu o ureche melodia celor de. continuă pe B1

Radu Banciu, despre domnia lui Radu Mazare, ajunsa la final: Constanta si constantenii au fost sufletul lui, sufletul acestui escroc de nivel mondial (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre demisia inaintata de Radu Mazare din fruntea Primariei Constanta. Dupa 15 ani de domnie, Radu Mazare a renuntat, ati vazut cu .

Radu Banciu, despre ginerele lui Vasile Blaga: in 2011, cand in Romania duduia criza economica, firma lui Ionut Rudeanu a reusit sa-si mareasca cifra de afaceri de 341 de ori (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de vineri a emisiunii Lumea lui Banciu despre ginerele lui Vasile Blaga, Ionut Rudeanu, care a fost joi audiat la Parchet si retinut dupa opt ore de interogatoriu. Ginerele lui.

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou!

Andreea Berecleanu il da in judecata pe Radu Banciu, din nou! Si asta deoarece jurnalistul nu a respectat decizia instantei dupa ce a fost gasit vinocat pentru vorbele calomnioase atuncate in direct la televizor fata de prezentatoarea de la Antena 1. Iata ce s-a intamplat! .

Statul roman are de recuperat 14 milioane euro din redeventele datorate de companii pe anul trecut

Dintr-un total de 370 de milioane de euro, statul roman mai are de recuperat 14 milioane de euro din redeventele de anul trecut, noteaza jurnalistii de la economica. net. Datoria vine exclusiv de la companii din.

Radu Paraschivescu, despre Supunerea lui Houellebecq: Este o carte care te scoate din fotoliu, din reperele tale obisnuite

Sambata, 23 mai, a avut loc lansarea ultimului roman semnat de Michel Houellebecq, Supunere, la standul Editurii Humanitas de la Bookfest. Au participat Denisa Comanescu, Radu Paraschivescu, Sever Voinescu si Radu Naum.

Agentia SUA pentru Agricultura: Productia de grau a Romaniei e mai slaba decat anul trecut

Uniunea Europeana va recolta anul acesta a treia cea mai mare productie de grau din istorie, dupa un 2014 de exceptie, insa tara noastra este pe lista scurta a statelor unde suprafetele cultivate vor scadea.

Datoria publica s-a majorat la 44,1% din PIB, anul trecut

Datoria publica a tarii noastre s-a majorat de la o marime relativa de 40,4% din PIB in anul 2012 la 41,9% in anul 2013, pentru ca in anul 2014 sa ajunga la 44,1% cu o deteriorare de 3,7 puncte procentuale, arata raportul Curtii de Conturi referitor la evaluarea managementului datoriei publice in perioada 2012-2014 la Ministerul Finantelor Publice MFP).

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )