Libnet.ro
UNICEF

14:00

Radu Banciu, despre proiectul de Ordonanta de Urgenta care prevede crearea unui Fond Audioviziual: Ar fi o solutie neutra, corecta, cat se poate de transparenta, daca esti om cinstit (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre proiectul de Ordonanta de Urgenta care prevede crearea unui Fond Audioviziual: Ar fi o solutie neutra, corecta, cat se poate de transparenta, daca esti om cinstit (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca CNA a avizat favorabil un proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului, care prevede crearea unui Fond Audiovizual din. continuă pe B1

Radu Banciu, despre proiectul de Ordonanta de Urgenta care prevede crearea unui Fond Audioviziual: Ar fi o solutie neutra, corecta, cat se poate de transparenta, daca esti om cinstit

Radu Banciu a vorbit in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca CNA a avizat favorabil un proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului, care prevede crearea unui Fond Audiovizual din.

CNA a avizat proiectul de ordonanta de urgenta privind Fondul Audiovizual, care ar urma sa fie discutat miercuri de Executiv

CNA a avizat favorabil, marti, un proiect de Ordonanta de Urgenta a Guvernului OUG), care prevede crearea unui Fond Audiovizual din bani de la cablisti si, totodata, permite ca emisia terestra a serviciilor publice si private de televiziune in sistem analogic sa poata continua pana in 2016, scrie Mediafax.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Radu Banciu: Clasa politica nu are dreptul sa ii ceara lui Victor Ponta nimic. Au si ei belelele lor. Si chiar daca nu le-ar avea, au anturajul lor pe care l-au sustinut. Si ei au calcat, la un moment dat, pe niste inceputuri de cadavre (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactiile aparute in clasa politica, dupa ce Victor Ponta a fost chemat la DNA pentru a i se aduce la cunostinta faptul ca.

Ordonanta prin care se majoreaza salariile personalului din sistemul public sanitar, adoptata de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, ordonanta de urgenta 70/ 2014 privind salarizarea personalului din sistemul public sanitar in anul 2015, care prevede ca incepand cu data de 1 ianuarie salariul de.

Radu Banciu: Calin Popescu Tariceanu vorbeste de lovituri de stat imediat cum se cutremura un pic candelabrele de deasupra lui (VIDEO)

Radu Banciu a comentat luni, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, declaratiile lui Calin Popescu Tariceanu, potrivita carora, ceea ce se intampla in cazul premierului Victor Ponta se poate denumi o.

Iohannis a promulgat legea care prevede finantarea institutiilor de invatamant superior militar, de informatii, de ordine publica si de securitate nationala

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea care prevede finantarea institutiilor de invatamant superior militar, de informatii, de ordine publica si de securitate nationala, potrivit unui.

Antreprenorul Radu Georgescu, despre cum sa migrezi din Romania in Silicon Valley. Scurta prezentare la Techsylvania, in Cluj

Radu Georgescu, unul dintre cei mai de succes antreprenori IT din Estul Europei, a tinut, luni, 8 iunie, la Techsylvania, o scurta conferinta pe tema Marile migratii: din Romania in Silicon Valley, unde a vorbit si despre provocarile la care trebuie sa faca fata o companie care se muta in Silicon Valley.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )