Libnet.ro
UNICEF

23:00

Radu Banciu, despre referendumul de acum trei ani: Crin Antonescu era bulversat rau. A declarat ca pleaca din politica, nu a plecat, dar e ca si cum ar fi facut-o. Daca ar fi castigat, scopul scuza orice mijloace

B1 B1,
Radu Banciu, despre referendumul de acum trei ani: Crin Antonescu era bulversat rau. A declarat ca pleaca din politica, nu a plecat, dar e ca si cum ar fi facut-o. Daca ar fi castigat, scopul scuza orice mijloace

Radu Banciu a vorbit, in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre referendumul de acum trei ani si despre declaratia lui Crin Antonescu referitoare la acest eveniment. Crin Antonescu, intrebat. continuă pe B1

Radu Banciu, despre Mircea Geoana si partidul sau PSRO: Prostanacul se incapataneaza sa creada ca un astfel de partid, un fel de PCR light, are sanse de unul singur la alegeri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Mircea Geoana care a declarat ca va merge singur la alegerile locale si parlamentare. Fostul prostanac al PSD, Mircea Geoana, a.

Radu Banciu, despre Victor Ponta si seful cancelariei prezidentiale: Domnule Mihalache, probabil ca sunteti in agenda premierului. Daca va vede numele pe ecran, nu raspunde. Dati-va drept altcineva, poate il prindeti (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu, despre Victor Ponta, care a declarat ca nu raspunde la telefon sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache. Premierul Victor Ponta a.

Radu Banciu, despre problemele lui Liviu Dragnea cu justitia: El isi imagineaza ca este condamnat, dar nu definitiv, se duce sa-si rezolve problema si se intoarce (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea si probleme sale cu justitia. Liviu Dragnea care si-a facut autocritica si revine mai.

Crin Antonescu, la trei ani de la Referendumul din 2012: Suspendarea cuiva ca Basescu era necesara. Basescu: A fost mai virulent decat Ponta

Fostul copresedinte al USL, Crin Antonescu, nu regreta nici astazi, la trei ani de la Referendumul din 2012, incercarea de a-l demite pe Traian Basescu din functia de presedinte, precizand ca pastreaza o amintire dureroasa pentru ca vointa populara a fost anulata. Basescu arata ca Antonescu, din dorinta nebuna de a deveni presedinte, a fost mult mai virulent pentru suspendare decat celalalt coautor, Victor Ponta, care s-a lasat convins cu greu.

Ponta, mesaj la trei ani de la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu: Eu si Crin platim pretul pentru indrazneala de atunci

La trei ani de la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta spune ca era de asteptat ca impreuna cu fostul presedinte al PNL, Crin Antonescu, sa plateasca pretul pentru indrazneala de atunci.

Ponta, la trei ani de la referendumul de demitere a lui Basescu: Platim pentru indrazneala de atunci

Premierul Victor Ponta spune, la trei ani de la referendumul de demitere a presedintelui Traian Basescu, ca data de 29 iulie e comparabila doar cu ziua Revolutiei si considera ca plateste pentru indrazneala.

Traian Basescu, despre referendumul din 2012: Mult mai agresiv a fost Antonescu in a se stabili suspendarea mea decat Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, despre referendumul de suspendare din 2012, precizand ca a fost vorba depre nerabdarea lui Victor Ponta si.

Se implinesc trei ani de cand romanii l-au demis pe Traian Basescu

Se implinesc trei ani de la momentul in care Traian Basescu a fost demis din functia de presedinte de 7,4 milioane de romani. in ciuda votului, fostul presedinte a ramas insa in functie cu.

Sebastian Lazaroiu, despre Referendumul din 2012: Ar fi dezastruos pentru Crin sau Ponta sa recunoasca faptul ca au fost la marginea Constitutiei

Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, a afirmat, pe pagina personala de Facebook, ca intelege incapatanarea lui Victor Ponta si Crin Antonescu de a sustine in continuare ca tot ce s-a .

Cum a reusit un roman sa se imbogateasca in Italia, in doar trei ani

Un roman din Italia s-a imbogatit, dupa ce italianca pe care o ingrijea i-a lasat mostenire mai multe apartamente, in Venetia. Femeia a murit in 2012, la 57 de ani, si de atunci rudele sale au incercat, in.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )