Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Banciu, despre rezolutiile PSD: Cei care vor fi arestati preventiv, adica toti, vor fi exclusi din partid (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu, despre rezolutiile PSD: Cei care vor fi arestati preventiv, adica toti, vor fi exclusi din partid (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de vineri seara, rezolutiile adoptate in Consiliul National al PSD cu privire la membrii de partid cu probleme in justitie. Banciu a afirmat ca, la un moment dat sau altul, toti. continuă pe B1

Radu Banciu: Faptul ca Marina Almasan o critica pe Raduleasca e la fel cu situatia in care antrenorul de la FC Botosani zice ca cei din Liga Campionilor nu paseaza bine (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri seara, atacul realizatoarei TVR Marina Almasan la adresa Mihaelei Radulescu, care s-a tavalit in faina in cadrul emisiunii Romanii au talent. Banciu spune ca a.

Radu Banciu: Gabi Firea e o femeie kamikaze - mama, eroina si mama-eroina! Perfecta pentru armata nord-coreeana!

Jurnalistul Radu Banciu spune ca Gabriela Firea il intrece la santaj pe Mitica Dragomir, adaugand ca este o femeie kamikaze si detine toate calitatile unui lider din armata nord-coreeana. La santaj,.

Subiectele Zilei: Senatorii inchid usile in fata procurorilor care vor arestarea lui Dan Sova. Valul de cereri ale DNA din ultima perioada face rau imaginii Romaniei; Biserica decide ce invata elevii la religie, ministerul Educatiei a pierdut orice contr

Dezvaluirile mecanicului de locomotiva care conducea trenul lui Ceausescu: Nimeni, nici cu o arma automata, nu ar fi putut distruge vagoanele sale Mehedinteanul Valentin Ghighilicea a condus trenul prezidential si in Epoca de Aur. Cine sunt procurorii care vor sa ii ia locul Alinei Bica, la conducerea DIICOT Functia de procuror-sef al DIICOT a ramas vacanta dupa ce Alina Bica.

Radu Banciu: Mazare ar merita spanzuratoarea, intr-o tara civilizata. A fost un calau, a schingiut populatia unui oras (VIDEO)

JurnalistulRadu Banciu a spus, marti seara, caRadu Mazare ar merita sa fie spanzurat pentru hotiile de sute de miliarde de euro pe care le-a comis in fruntea Primariei Constanta. Mazare a.

PNL si-a desemnat oamenii care vor negocia formarea unei noi majoritati parlamentara

Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a declarat de acum inainte toate discutiile liberalilor cu cei de la UNPR si cei din PSD se vor axa pe ideea formarii unei noi majoritati parlamentare.

Microsoft: Cei care folosesc Windows piratat vor putea face update la noul Windows 10 gratuit

Microsoft a anuntat ca va oferi gratuit noul update la Windows 10 chiar si celor care folosesc copii pitaratete ale sitemului de operare. Directorul sistemului de operare, Terry Myerson explicat pentru Reuters ca.

Florentina Bococ: La ASF primim zilnic vizite de la societati care vor sa se listeze pe piata de capital

La ASF Autoritatea de Supraveghere Financiara - n. r. ) primim saptamanal, chiar zilnic, vizite atat ale societati din Romania care doresc sa intre ca participanti pe BVB cat si investitori din companii deja listate pe piata de capital, foarte.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )