Libnet.ro
UNICEF

13:00

Radu Banciu: Pana sa fie turnator, Dan Voiculescu a fost un nimeni

B1 B1,
Radu Banciu: Pana sa fie turnator, Dan Voiculescu a fost un nimeni

Radu Banciu a afirmat joi seara ca Dan Voiculescu a fost un nimeni pana sa fie turnator, ironizand faptul ca acesta a ajuns sa spele masini la Penitenciarul Rahova. Voiculescu ar fi cerut sa munceasca in. continuă pe B1

Radu Banciu: Pana la sfarsitul anului cred ca intra si Dan Diaconescu la mititica (VIDEO)

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii sale Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, cererea de majorare a pedepsei pentru DanDiaconescu formulata de catre DNA, facand un.

Doua instante din Capitala judeca luni noua procese intentate de familia lui Dan Voiculescu dupa ce acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare

Condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare si punerea sub sechestru a bunurilor familiei acestuia a dus la o hemoragie de procese deschise de apropiatii afaceristului si a firmelor fondate de fostul senator. Astfel, astazi se judeca noua procese prin care se cere anularea sentintei de pe 8 august data de Curtea de Apel Bucuresti prin care o parte importanta din bunurile lui Voiculescu trece in proprietatea statului.

Regimul de detentie pentru Dan Voiculescu a fost decis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova.

Radu Banciu: Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Giurgiu, unde e cea mai grea detentie

Radu Banciu a declarat marti seara ca Dan Voiculescu putea sa o mierleasca, sa ajunga la Penitenciarul Giurgiu, fiind de parere ca este norocos ca isi va ispasi pedeapsa la Penitenciarul Rahova, acolo.

Radu Banciu: Mircea Geoana, un prostanac autentic. Se mai duce o tura de alegeri si el iar nu iese

Radu Banciu sustine ca Mircea Geoana este un prostanac autentic, ce se apuca sa-si critice partenerii politici, vazand cum se mai duce o tura de alegeri si el iar nu iese. Geoana vede cum ii fuge.

Codrut Seres: Klaus Iohannis i-a fost prezentat lui Dan Voiculescu prin 2005/ 2006

Codrut Seres, fost ministru al Economiei si secretar general al PC, partid fondat de Dan Voiculescu, sustine ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, i-a fost prezentat lui Dan Voisculescu in 2005/2006.

Dan Voiculescu va executa pedeapsa in regim inchis

Dan Voiculescu, condamnat la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare ICA), va executa pedeapsa in regim inchis, a decis, luni, o comisie din cadrul Penitenciarului Rahova, transmite Medifax. Aceeasi comisie va stabili si in ce penitenciar va executa pedeapsa Voiculescu.

Dan Voiculescu vrea anularea condamnarii sale, dar cere stramutarea de la Curtea de Apel Bucuresti

Dan Voiculescu vrea ca procesul in care cere anularea condamnarii la 10 ani de inchisoare sa se judece la alta Curte de Apel. El a cerut stramutarea contestatiei in anulare depusa de avocatii sai.

Dan Voiculescu cere stramutarea contestatiei in dosarul ICA

Dan Voiculescu cere stramutarea contestatiei in dosarul ICA, informeaza B1 TV. in acest sens, avocatii lui Voiculescu au trimis o cerere la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru ca aceasta contestatie in.

Dan Voiculescu cere stramutarea contestatiei in dosarul ICA

Dan Voiculescu cere stramutarea contestatiei in dosarul ICA, formulata la Curtea de Apel Bucuresti, catre o alta instanta. inalta Curte de Casatie si Justitie va analiza aceasta solicitare.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )