Libnet.ro
UNICEF

23:30

Radu Banciu: Victor Ciorbea este un om manipulabil, un om slab, un om care se exprima rar

B1 B1,
Radu Banciu: Victor Ciorbea este un om manipulabil, un om slab, un om care se exprima rar

Radu Banciu considera ca Avocatul Poporului este un om slab, care a devenit un instrument docil de manipulare al celor care incearca sa duca tara departe de democratieVictor Ciorbea nu are. continuă pe B1

Victor Ciorbea, datorii la banci de 1,6 milioane de euro

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, este in pragul falimentului personal, scriu jurnalistii de la Romania Libera. Desi are restante la plata creditelor si imprumuturilor de aproape 1,6 milioane de euro, Ciorbea.

Radu Banciu, despre crearea Tinutului Secuiesc: O chestiune pur rasista, de o gravitate iesita din comun

Jurnalistul Radu Banciu a criticat in emisiunea de vineri proiectul de autonomie scris si asumat de UDMR, care presupune crearea regiunii autonome Tinutul Secuiesc, aratand ca este o chestiune pur rasista,.

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, le-a cerut bancilor sa-l pasuiasca pentru o datorie de 1,5 milioane euro - Romania Libera

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, are de platit rate la banca, lunar, de cel putin 12. 000 de euro, in conditiile in care veniturile familiei sale sunt putin peste 3. 000 de euro lunar, scrie publicatia Romania Libera. Potrivit acesteia, Ciorbea are credite si imprumuturi in valoare de aproape 1,6 milioane de euro. Victor Ciorbea a declarat pentru ziarul citat: Sigur ca banca ne-ar putea executa, sa ne ia casa, dar stie si banca: in perioada asta nu ar scoate prea multi bani pe casa. Asa ca avem o perioada de gratie.

Datorii de 1,5 milioane de euro, motivul pentru care Victor Ciorbea a trecut brusc in tabara lui Victor Ponta

Mutarea lui Victor Ciorbea din tabara Partidului National Liberal la PartidulSocial Democrat, la inceputul acestui an, a ridicat mai multe semne intrebari, scrie jurnalistulCatalin Prisacariu pe.

Victor Ciorbea: Avocatul Poporului va da in scris, cel tarziu saptamana viitoare, solutia adoptata si motivarea in cazul OUG 55 privind migratia alesilor locali si a Legii Educatiei

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, a declarat, luni, ca va raspunde in scris, prezentand solutia adoptata si motivarea, atat in ceea ce priveste OUG 55 privind migratia alesilor locali, cat si la celelalte probleme ridicate, respectiv Legea educatiei sau portul Constanta, informeaza Mediafax.

Victor Ciorbea, despre migratia alesilor locali: Aproape in fiecare zi veti primi cate un raspuns, doua

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, inca nu are o parere despre OUG privind migratia alesilor locali, desi documentul a fost publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie. Chestionat de jurnalisti cu privire la.

Victor Ciorbea, despre migratia alesilor locali: Aproape in fiecare zi veti primi cate un raspuns, doua (VIDEO)

Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, inca nu are o parere despre OUG privind migratia alesilor locali, desi documentul a fost publicat in Monitorul Oficial din 2 septembrie. Chestionat de jurnalisti cu privire la.

Radu Banciu, despre suspendare: Basescu e atacat pentru ca e singurul subiect de campanie. Si dupa alegeri tot el va fi subiectul principal (VIDEO)

Radu Banciu a afirmat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciude pe B1 TV ca Romania nu s-a aflat niciodata intr-un moment mai viermanos ca in prezent. Ce-ar fi daca ar fi.

Presa din Arabia Saudita: Victor Piturca este asteptat joi sa semneze cu Al Ittihad

Victor Piturca a debutat cu un succes in preliminariile pentru Euro 2016, tricolorii castigand cu 1-0 pe terenul Greciei. Victoria de pe Karaiskakis ar putea fi ultima partida a selectionerului pe banca tehnica a nationalei Romaniei, Piturca fiind dorit cu insistenta in Arabia Saudita, la Al Ittihad. Conform Sports Arabia, Piturca este asteptat joi pentru a semna contractul cu noua echipa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )