Libnet.ro
UNICEF

12:00

Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Radu Ionescu a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA Ploiesti, in stare de arest preventiv, acesta fiind acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA. continuă pe Ziarul Bursa

Radu Ionescu, fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova Radu Ionescu a fost trimis astazi in judecata de procurorii DNA Ploiesti, in stare de arest preventiv, acesta fiind acuzat de luare de mita, potrivit unui comunicat al DNA.

Fost vicepresedinte al CJ Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova, Radu Ionescu, a fost trimis, luni, in judecata de procurorii DNA Ploiesti, in stare de arest preventiv, intr-un dosar in care este.

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Prahova, trimis in judecata pentru luare de mita

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean CJ) Prahova, Radu Ionescu, a fost trimis in judecata, luni, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, in stare de arest preventiv, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita.

Primarul orasului Teius, trimis in judecata pentru conflict de interese. Mirel Halalai a incheiat 10 contracte cu firma la care a fost administrator

Primarul orasului Teius din Alba, Mirel Halalai, a fost trimis in judecata pentru conflict de interese. Dosarul a fost inregistrat la Judecatoria Aiud in 8 martie 2016. Edilul este acuzat ca a semnat 10 contracte cu firma la care a fost asociat si administrator.

Directorul IOR Eugen Niculescu a fost trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Niculescu, director al societatii cu capital majoritar de stat IOR SA, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA.

DNA: Directorul IOR Eugen Niculescu, trimis in judecata pentru luare de mita

Eugen Niculescu, director al societatii cu capital majoritar de stat IOR SA, a fost trimis in judecata pentru luare de mita, intr-un dosar instrumentat de procurorii DNA, informeaza agerpres. ro. Mita.

Patru persoane din conducerea Romgaz, Targu Mures, trimise in judecata pentru abuz in serviciu

Procurorii din cadrul DNA - Serviciul Teritorial Tirgu Mures au dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a directorului Sucursalei Targu Mures a SNGN Romgaz, Pantelimon Avram, si a altor trei persoane, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )