Libnet.ro
UNICEF

18:00

Radu Mazare, la iCCJ, in dosarul de coruptie in care este acuzat ca a cerut spaga 2 milioane de euro

România Liberă România Liberă,
Radu Mazare, la iCCJ, in dosarul de coruptie in care este acuzat ca a cerut spaga 2 milioane de euro

Fostul edil al municipiului Constanta, Radu Mazare, le-a cerut, luni, magistratilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa ii fie revocata masura controlului judiciar, in dosarul in care este cercetat pentru ca a luat mita pentru a acorda avize de constructie. in acelasi dosar, sunt cercetati si deputatul Eduard Martin si omul de afaceri Sorin Strutinsky. continuă pe România Liberă

Radu Mazare, la iCCJ. Fostul primar a cerut revocarea controlului judiciar

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare s-a prezentat luni la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a desfasurat un nou termen al procesului in care este judecat alaturi de deputatul Eduard.

Radu Mazare, la ICCJ

Fostul primar al municipiului Constanta Radu Mazare s-a prezentat astazi la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde s-a desfasurat un nou termen al procesului in care este judecat alaturi de deputatul Eduard Martin pentru fapte de coruptie, transmit surse din presa.

VIDEO Expertii avertizeaza: suntem pusi in pericol de tehnologia din propria casa. Care este cel mai periculos obiect din locuinta

Suntem permanent conectati la internet, vorbim ore in sir la telefon, iar in case totul este de ultima tehnologie. Specialistii sustin insa ca aceasta tehnologie, care ne usureaza viata, ne poate afecta sanatatea.

Care este cel mai periculos obiect din locuinta

Suntem permanent conectati la internet, vorbim ore in sir la telefon, iar in case totul este de ultima tehnologie. Specialistii sustin insa ca aceasta tehnologie, care ne usureaza viata, ne poate afecta.

David Bowie, mereu surprinzator. Modul inedit in care este omagiat de o desenatoare britanica

Impresionanta cariera a lui David Bowie este omagiata de artistul grafic Helen Green printr-un GIF inedit care surprinde marele artist in diferite momente si etape ale vietii. Imaginile, dar si mai.

Scriitorul Dan Mircea Cipariu cere demisia ministrului Culturii. Care este motivul

Scriitorul Dan Mircea Cipariu cere demisia ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, nemultumit ca Ministerul Culturii nu a finantat niciun proiect dedicat literaturii de Ziua Culturii Nationale, care coincide cu ziua poetului Mihai Eminescu, transmite Mediafax.

Klaus Iohannis trimite la Parlament, pentru reexaminare, legea prin care este interzisa publicitatea la medicamente

Presedintele Klaus Iohannis a decis azi sa solicite Parlamentului reexaminarea Legii pentru modificarea art. 17 din Legea nr. 148/2000 privind publicitatea, precum si a Legii audiovizualului nr. 504/2002, care vizeaza interzicerea publicitatii pentru medicamente la radio si posturile de televiziune, arata comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Premierul Slovaciei cere convocarea unui summit extraordinar al UE. Care este motivul

Prim-ministrul Slovaciei, Robert Fico, doreste convocarea unui summit extraordinar al Uniunii Europene, in contextul atacurilor asupra femeilor, care au avut loc in Germania, in noaptea de Revelion.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )