Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Mazare a lamurit misterul frondei aduse lui Crin Antonescu

Adevărul Adevărul,
Radu Mazare a lamurit misterul frondei aduse lui Crin Antonescu

Radu Mazare a dezvaluit ce anume l-a determinat sa se comporte nepoliticos in timpul discursului lui Crin Antonescu de la Constanta. continuă pe Adevărul

FOTO Radu Mazare a lamurit misterul frondei aduse lui Crin Antonescu

Radu Mazare a dezvaluit ce anume l-a determinat sa se comporte nepoliticos in timpul discursului lui Crin Antonescu de la Constanta.

Radu Mazare dezaproba inasprirea Codului Rutier si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa

Primarul Constantei, Radu Mazare, dezaproba inasprirea Codului Rutier si considera ca Romania nu este inca sufocata de reguli, asa cum se intampla cu majoritatea tarilor europene, si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa.

Portul Constanta, la un pas de preluarea totala de catre oamenii lui Radu Mazare. Portuarii au transmis un memoriu Ministerului Transporturilor

Organizatia patronala Operatorul Portuar si Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare au transmis un memoriu prin care semnaleaza problemele grave din Portul Constanta si solicita abordarea directa a deficientelor constatate in actul de administrare a companiei. intre timp, oficialii de la Palatul Victoria se pregatesc sa-l cadoriseasca pe primarul Radu Mazare cu un pachet semnificativ de actiuni la Portul Constanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )