Libnet.ro
UNICEF

14:30

Radu Mazare dezaproba inasprirea Codului Rutier si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa

Hotnews Hotnews,
 Radu Mazare dezaproba inasprirea Codului Rutier si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa

Primarul Constantei, Radu Mazare, dezaproba inasprirea Codului Rutier si considera ca Romania nu este inca sufocata de reguli, asa cum se intampla cu majoritatea tarilor europene, si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa. continuă pe Hotnews

Mazare dezaproba inasprirea Codului Rutier si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa.

Primarul Constantei, Radu Mazare, dezaproba inasprirea Codului Rutier si considera ca Romania nu este inca sufocata de reguli, asa cum se intampla cu majoritatea tarilor europene si nu vrea reguli si sanctiuni ca in Europa, transmite Mediafax. Sunt impotriva inaspririi oricaror reguli. Cred ca Romania daca reuseste sa faca ceva trebuie sa fie putin altfel decat restul Europei care merge in genunchi. Nu vreau reguli ca in Europa si sanctiuni ca in Europa. Daca ma intrebati pe mine, sunt .

Ponta: Daca Stroe ar avea pana miercuri o forma agreata a Codului Rutier, va fi adoptata ...

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca daca ministrul de Interne Radu Stroe va avea pana miercuri o forma agreata a Codului Rutier, atunci acesta va fi adoptat in sedinta de Guvern, aratand ca liberalul are mai multe intalniri cu grupurile parlamentare pe aceasta tema, transmite Mediafax. Ponta a spus ca Stroe a fost la grupurile parlamentare de la putere si se va intalni, marti, cu cele din opozitie pentru a prezenta propunerile la Codul rutier. Daca in urma acestor consultari finale .

Radu Mazare a lamurit misterul frondei aduse lui Crin Antonescu

Radu Mazare a dezvaluit ce anume l-a determinat sa se comporte nepoliticos in timpul discursului lui Crin Antonescu de la Constanta.

FOTO Radu Mazare a lamurit misterul frondei aduse lui Crin Antonescu

Radu Mazare a dezvaluit ce anume l-a determinat sa se comporte nepoliticos in timpul discursului lui Crin Antonescu de la Constanta.

Portul Constanta, la un pas de preluarea totala de catre oamenii lui Radu Mazare. Portuarii au transmis un memoriu Ministerului Transporturilor

Organizatia patronala Operatorul Portuar si Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare au transmis un memoriu prin care semnaleaza problemele grave din Portul Constanta si solicita abordarea directa a deficientelor constatate in actul de administrare a companiei. intre timp, oficialii de la Palatul Victoria se pregatesc sa-l cadoriseasca pe primarul Radu Mazare cu un pachet semnificativ de actiuni la Portul Constanta.

Ponta: Nu e scandal din cauza Codului rutier, dar nu putem sa dam OUG fara solutii tehnice. Altfel blocam sistemul

Premierul Victor Ponta a clarificat, joi, ca nu exista niciun scandal in USLpe tema Codului rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza C.

Asociatia Romana de Logistica propune un set interesant de masuri pentru modificarea Codului Rutier

Modificarea Codului Rutier nu trebuie sa fie bazata pe reactia emotionala de moment, prin mediatizarea excesiva a unor accidente, ci trebuie sa tina cont de statistica prezentata de Directia Circulatie, si de starea infrastructurii, arata un comunicat al Asociatiei Romane de Logistica ARILOG) care trimite un set de propuneri premierului. Intra in articol pentru a vedea cele opt propuneri.

TDL Satu Mare va protesta fata de modificarile codului rutier

TDL Satu Mare solicita Guvernului USL sa renunte la proiectul legislativ privind modificarea codului rutier in formula propusa de USL. Conducerea organizatiei crede ca acest proiect, prin modificarile propuse, este abuziv si nelegal si ca amenzile aplicate sunt exagerate si nu tin cont de de posibilitatile financiare ale romanilor.

Victor Ponta: NU e scandal din cauza Codului Rutier

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, ca nu exista niciun scandal in USL pe tema noului Cod Rutier, ci doar dezbateri intense pentru a gasi cele mai bune solutii la modificarea legii. Nu e scandal din cauza.

Radu Stroe: Proiectul noului Cod rutier ar putea intra miercuri in sedinta de Guvern

Proiectul noului Cod rutier ar putea intra pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Guvernului, a anuntat ministrul de Interne Radu Stroe. Daca terminam azi-maine cu succes, miercuri intra in sedinta de.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )