Libnet.ro
UNICEF

10:30

Radu Mazare a scapat de beciul domnesc: iCCJ a decis inlocuirea masurii preventive cu cea a arestului la domiciliu. Decizia nu este definitiva si va fi contestata de DNA

B1 B1,
Radu Mazare a scapat de beciul domnesc: iCCJ a decis inlocuirea masurii preventive cu cea a arestului la domiciliu. Decizia nu este definitiva si va fi contestata de DNA

Magistratii inaltei Curti de Casatie si Justitie au decis joi sa inlocuiasca masura arestului preventiv a lui Radu Mazare cu cea a arestului la domiciliu, informeaza B1 TV. Avocatii primarului au aratat in. continuă pe B1

Radu Mazare ar putea fi scos din Beciul Domnesc si plasat in arest la domiciliu

Magistratii Instantei supreme au admis cererea primarului suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare, de inlocuire a arestului preventiv cu cel la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii.

iCCJ: Radu Mazare, in arest la domiciliu

Magistratii de la inalta Curte au decis ieri inlocuirea masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru primarul suspendat al municipiului Constanta, Radu Mazare.

Marian Vanghelie si Radu Mazare, sustinuti de iubite in instanta (VIDEO)

Marian Vanghelie si Radu Mazare nu sunt doar colegi de celula la Beciul Domnesc, ci si in boxa acuzatilor, cei doi edili suspendati din functie ajungand la Curtea Suprema unde magistratii vor decide.

Radu Mazare, in arest la domiciliu. Decizia poate fi contestata de procurori

Radu Mazare, primarul suspendat al Constantei, ar putea sa ramana in arest la domiciliu dupa ce Instanta Suprema a decis inlocuirea arestului preventiv cu cel la domiciliu, in dosarul in care este acuzat ca a luat mita 9 milioane de euro de la firme pe.

Radu Mazare ar putea fi eliberat din arest preventiv. Decizia magistratilor nu este definitiva

Radu Mazare ar putea fi eliberat din arest preventiv. Magistratii Instantei Supreme au decis ca primarul suspendat al Constantei sa fie judecat in arest la domiciliu. Decizia magistratilor nu este definitiva,.

Radu Mazare a demisionat din functia de primar al Constantei: Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Nu-mi mai doresc o viata publica politica (VIDEO)

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al Constantei, informeaza B1 TV. Acesta anuntase ca va demisiona inca din luna martie, atunci cand a demisionat din functiile detinute in PSD. Radu Mazare.

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta. Demisia lui Radu Mazare a fost depusa la secretarul general al municipiului Constanta, anunta cotidianul local Cuget Liber.

Radu Mazare A DEMISIONAT de la Primaria Constanta

Radu Mazare a demisionat de la Primaria Constanta, pe care o conduce de 15 ani. Mazare declara, in luna martie, ca se gandeste foarte serios sa demisioneze din functia de primar. Acesta spunea ca s-a saturat.

VIDEO Cele mai controversate momente din cariera lui Radu Mazare

O selectie de inregistrari video arata personalitatea lui Radu Mazare, care a jucat toate rolurile posibile in cariera sa de 15 ani de primar al Constantei.

Radu Mazare a demisionat de la conducerea Primariei Constanta

Radu Mazare a demisionat, vineri, de la conducerea Primariei Constanta. El se afla in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, transmite.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )