Libnet.ro
UNICEF

08:30

Radu Mazare a demisionat din functia de primar al Constantei: Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Nu-mi mai doresc o viata publica politica (VIDEO)

B1 B1,
Radu Mazare a demisionat din functia de primar al Constantei: Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Nu-mi mai doresc o viata publica politica (VIDEO)

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al Constantei, informeaza B1 TV. Acesta anuntase ca va demisiona inca din luna martie, atunci cand a demisionat din functiile detinute in PSD. Radu Mazare. continuă pe B1

DOCUMENT. Radu Mazare a plecat de la Primaria Constanta dupa 15 ani

Radu Mazare, aflat in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro, a demisionat din functia de primar al municipiului Constanta.

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta. Demisia lui Radu Mazare a fost depusa la secretarul general al municipiului Constanta, anunta cotidianul local Cuget Liber.

Radu Mazare A DEMISIONAT de la Primaria Constanta

Radu Mazare a demisionat de la Primaria Constanta, pe care o conduce de 15 ani. Mazare declara, in luna martie, ca se gandeste foarte serios sa demisioneze din functia de primar. Acesta spunea ca s-a saturat.

Madalin Voicu: Eu cred ca Radu Mazare se caieste

Mazare declara, in luna martie, ca se gandeste foarte serios sa demisioneze din functia de primar. Acesta spunea ca s-a saturat sa stea cu geanta la usa. Subiectul a fost dezbatut in.

Radu Mazare a demisionat de la conducerea Primariei Constanta

Radu Mazare a demisionat, vineri, de la conducerea Primariei Constanta. El se afla in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, transmite.

Radu Mazare a demisionat de la conducerea Primariei Constanta

Radu Mazare, aflat in arest preventiv in dosarul in care este acuzat ca a luat mita noua milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit in obtinerea de autorizatii, a demisionat azi de la conducerea Primariei Constanta, transmit surse din presa.

Gheorghe Nichita a fost suspendat din functia de primar

Prefectura Iasi a decis suspendarea lui Gheorghe Nichita din functia de primar al municipiului Iasi, dupa ce acesta a refuzat sa se autosuspende sau sa demisioneze, transmit surse din presa.

Gheorghe Nichita, SUSPENDAT din functia de primar al orasului Iasi

Gheorghe Nichita a fost suspendat din functia de primar al orasului Iasi, la cererea Prefecturii Iasi, dupa ce acesta a refuzat sa se autosuspende sau sa demisioneze. Nichita este arestat la domiciliu in dosarul.

Camera Deputatilor a luat act de demisia lui Theodor Nicolescu din functia de deputat

Deputatul PNL Theodor Nicolescu, aflat in arest preventiv, a demisionat din functia de deputat, plenul Camerei luand astazi act de demisie si urmand sa voteze vacantarea postului.

VIDEO Cele mai controversate momente din cariera lui Radu Mazare

O selectie de inregistrari video arata personalitatea lui Radu Mazare, care a jucat toate rolurile posibile in cariera sa de 15 ani de primar al Constantei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )