Libnet.ro
UNICEF

10:30

Gheorghe Nichita a fost suspendat din functia de primar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gheorghe Nichita a fost suspendat din functia de primar

Prefectura Iasi a decis suspendarea lui Gheorghe Nichita din functia de primar al municipiului Iasi, dupa ce acesta a refuzat sa se autosuspende sau sa demisioneze, transmit surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Gheorghe Nichita, SUSPENDAT din functia de primar al orasului Iasi

Gheorghe Nichita a fost suspendat din functia de primar al orasului Iasi, la cererea Prefecturii Iasi, dupa ce acesta a refuzat sa se autosuspende sau sa demisioneze. Nichita este arestat la domiciliu in dosarul.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost suspendat din functie (VIDEO)

Sefii Prefecturii Iasi au decis azi suspendarea din functie a primarului Gheorghe Nichita, dupa ce au primit documente oficiale cu sentinta data de magistrati de impunere a arestului la domiciliu a.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie de catre prefectul judetului

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care edilul este cercetat pentru ca ar fi apelat la angajatii Politiei Locale ca sa-si urmareasca fosta iubita, a fost suspendat din functie, vineri, printr-un ordin emis de catre prefectul judetului, Dan Carlan, potrivit Mediafax.

Cristian Adomnitei, SUSPENDAT din functia de presedinte al CJ Iasi

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, relateaza Mediafax.

Islamismul ar trebui interzis si toti musulmanii expulzati! Primarul a fost suspendat din partid si internat la nebuni dupa aceste opinii exprimate online

Un primar al unui oras francez a fost suspendat din partidul UMP, al carui lider este fostul presedinte Nikolas Sarkozy, si internat intr-un spital de boli mintale, dupa ce a spus pe o retea de socializare ca.

Presedintele CJ Iasi a fost suspendat din functie de catre prefect

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, liberalul Cristian Adomnitei, aflat in arest la domiciliu, a fost suspendat din functie, printr-un ordin al prefectului judetului Iasi, emis marti dimineata, transmit surse din presa.

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al municipiului Constanta. Demisia lui Radu Mazare a fost depusa la secretarul general al municipiului Constanta, anunta cotidianul local Cuget Liber.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, suspendat din functie

Primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, aflat in arest la domiciliu in dosarul in care este cercetat pentru instigare la folosire de informatii care nu sunt destinate publicitatii, a fost suspendat din functie.

Radu Mazare a demisionat din functia de primar al Constantei: Pentru greselile facute, imi cer iertare in fata tuturor. Nu-mi mai doresc o viata publica politica (VIDEO)

Radu Mazare si-a dat demisia din functia de primar al Constantei, informeaza B1 TV. Acesta anuntase ca va demisiona inca din luna martie, atunci cand a demisionat din functiile detinute in PSD. Radu Mazare.

Gheorghe Nichita este audiat de procurorii DNA

Primarul suspendat al Iasiului, Gheorghe Nichita, este audiat, marti dimineata, de procurorii DNA. Aceasta este a doua zi consecutiva in care edilul, aflat in arest la domiciliu, vine la sediul Directiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )