Libnet.ro
UNICEF

16:00

Radu Tudor, despre condamnarea lui Mircea Basescu

Antena3 Antena3,
Radu Tudor, despre condamnarea lui Mircea Basescu

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis, joi, printr-o sentinta definitiva, ca Mircea Basescu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta,. continuă pe Antena3

Udrea, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Pe fostul presedinte decizia definitiva il determina sa nu mai spuna nimic

Elena Udrea face o comparatie, in contextul condamnarii lui Mircea Basescu, intre presedintele Klaus Iohannis, care nu a acceptat solutia definitiva in dosarul privind casa lui de la Sibiu si a.

Radu Banciu, despre reactiile dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Toti sunt, bineinteles, deplasati si absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia pe care a avut-o Elena Udrea, dupa condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de.

Izaura Anghel: Mircea Basescu are o condamnare mai mica decat cea primita de mine

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca decizia Curtii de Apel in cazul lui Mircea Basescu este mult prea mica. imi pare rau.

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata!. Acum vor capul lui Traian Basescu

Condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de influenta, a venit oarecum pe neasteptate pentru femeile din clanul Bercea. Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata, a declarat Izaura Anghel, fiica celui cunoscut drept Bercea Mondial.

Mircea Basescu s-a predat la IPJ Constanta: Cum sa mi se para condamnarea? Nedreapta (VIDEO)

Mircea Basescu a declarat ca i se pare nedreapta condamnarea sa la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta. Cum sa mi se para?.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta: Decizia este definitiva (VIDEO)

50 Mircea Basescu s-a predat la sediul Inspectoratului de Politie Constanta, potrivit ziuaconstanta. ro. De asemenea, acesta a declarat ca i se pare nedreapta condamnarea pe care a primit-o. Detalii.

Radu Tudor trage un semnal de alarma: Este o prabusire!

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a tras un semnal de alarma, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, realizata de Dana Grecu, la Antena 3. Radu Tudor a avertizat ca.

Radu Tudor: Ponta a primit o lectie de disciplina. Statutul de victima il ajuta mult

Analistul politic Radu Tudor a spus, marti, ca Victor Ponta a primit o lectie de disciplina de partid de la seful PSD Liviu Dragnea, avand in vedere ca, in final, fostul premier nu.

Radu Tudor: Ponta a primit o lectie de disciplina. Statutul de victima il ajuta mult

Analistul politic Radu Tudor a spus, marti, ca Victor Ponta a primit o lectie de disciplina de partid de la seful PSD Liviu Dragnea, avand in vedere ca, in final, fostul premier nu.

Radu Tudor: Victor Ponta se departeaza tot mai mult de politica PSD

Fostul premier Victor Ponta arata ca se departeaza pe zi ce trece de politica partidului sau, PSD, este de parere analistul politic Radu Tudor, facand referire la declaratiile contradictorii ale lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )