Libnet.ro
UNICEF

18:00

Izaura Anghel: Mircea Basescu are o condamnare mai mica decat cea primita de mine

Antena3 Antena3,
Izaura Anghel: Mircea Basescu are o condamnare mai mica decat cea primita de mine

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a afirmat, intr-o interventie telefonica la Antena 3 ca decizia Curtii de Apel in cazul lui Mircea Basescu este mult prea mica. imi pare rau. continuă pe Antena3

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial: Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata!. Acum vor capul lui Traian Basescu

Condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care a fost judecat pentru trafic de influenta, a venit oarecum pe neasteptate pentru femeile din clanul Bercea. Eu credeam ca Mircea Basescu n-o sa fie condamnat niciodata, a declarat Izaura Anghel, fiica celui cunoscut drept Bercea Mondial.

Izaura Anghel: Nasul Mircea Basescu ne spunea mereu ca tata va fi liber, iar Traian Basescu se ocupa de asta

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a spus joi, la Antena 3, ca de cate ori mergea la birou la nasul sau, Mircea Basescu, acesta ii spunea sa aiba rabdare ca tatal ei va fi eliberat, iar.

Adina Anghelescu: Din cei patru ani de inchisoare, Mircea Basescu va face doar sapte sau opt luni

Adina Anghelescu a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, decizia de condamnare a lui Mircea Basescu la patru ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de.

Udrea, despre condamnarea lui Mircea Basescu: Pe fostul presedinte decizia definitiva il determina sa nu mai spuna nimic

Elena Udrea face o comparatie, in contextul condamnarii lui Mircea Basescu, intre presedintele Klaus Iohannis, care nu a acceptat solutia definitiva in dosarul privind casa lui de la Sibiu si a.

Complicele lui Mircea Basescu sustine ca a fost pus sa minta justitia, pentru a-l ocoli pe Traian Basescu

Complicele lui Mircea Basescu, Marian Capatana - cel care a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare si la plata a 250. 000 de euro, in dosarul cu Bercea Mondial - a spus joi, la.

Revoltator: Instanta a anulat confiscarea de la Mircea Basescu

Fratele fostului presedinte Traian Basescu, Mircea Basescu, s-a ales cu patru ani de inchisoare in dosarul cu Bercea Mondial, iar instanta a anulat confiscarea banilor de la el, astfel ca numai Marian C?.

Mircea Basescu, patru ani de inchisoare cu executare. Sentinta este definitiva. Fratele lui Traian Basescu a ajuns la Politie. Primele imagini

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au decis, joi, printr-o sentinta definitiva, ca Mircea Basescu, condamnat in prima instanta la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta, cauza in care sunt implicati membri ai familiei lui Bercea Mondial, sa isi ispaseasca pedeapsa.

Mircea Basescu, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnat astazi la patru ani de inchisoare cu executare, transmit televiziunile de stiri. Sentinta este definitiva.

Mircea Basescu afla joi sentinta definitiva in dosarul de trafic de influenta

00: Magistratii Curtii de Apel Bucureti au amanat sentinta in cazul lui Mircea Basescu pentru joi. Mircea Basescu afla miercuri sentinta definitiva in dosarul in care este.

Radu Banciu, despre reactiile dupa condamnarea lui Mircea Basescu: Toti sunt, bineinteles, deplasati si absolut ridicoli. Udrea l-a atacat pe Klaus Iohannis. Fenomenal! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre reactia pe care a avut-o Elena Udrea, dupa condamnarea lui Mircea Basescu la patru ani de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2438 seconds )