Libnet.ro
UNICEF

06:30

Radu Tudor: Fuga lui Cocos e o operatiune controlata

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: Fuga lui Cocos e o operatiune controlata

Fuga lui Dorin Cocos din tara, in timpul unei ample anchete care il vizeaza, reprezinta un act de o gravitate deosebita, considera analistul Radu Tudor. Nu neaparat in ceea ce-l priveste pe omul de afaceri,. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Disparitia lui Dorin Cocos, cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu

Disparitia lui Dorin Cocos din Romania reprezinta cea mai grava chestiune din mandatul lui Traian Basescu, considera jurnalistul Radu Tudor, care a facut aceasta afirmatie in cadrul emisiunii La ordinea.

Radu Tudor: Basescu a anuntat in avanpremiera ce vor face procurorii in dosarul Microsoft

O parte din numele vehiculate in aceasta dimineata pentru perchezitiile DNA au fost anuntate de Traian Basescu, a declarat jurnalistul Radu Tudor, joi dimineata, la Antena 3. Din sursele mele, Catalin.

Radu Tudor: Comportamentul lui Basescu este fara precedent de la caderea comunismului si aduce un pericol foarte mare

Comportamentul lui Traian Basescu este fara precedent de la caderea comunismului si aduce un pericol foarte mare, sustine jurnalistul Radu Tudor, care considera ca, prin declaratiile sale legate de faptul ca.

Radu Tudor: Traian Basescu este disperat

Jurnalistul Radu Tudor considera ca presedintele Traian Basescu are un comportament care il califica la urmarire penala. Legea spune ca daca ai cunostinte despre o incalcare a legii trebuie sa sesizezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )