Libnet.ro
UNICEF

23:45

Radu Tudor: NATO este deja in Orientul Mijlociu. Ce se poate schimba

Antena3 Antena3,
Radu Tudor: NATO este deja in Orientul Mijlociu. Ce se poate schimba

Voi cere NATO sa fie mai implicat in Orientul Mijlociu, a declarat presedintele american Donald Trump in prima conferinta de presa dupa ce 2 baze americane din Irak au fost atacate de rachete balistice din Iran. continuă pe Antena3

Radu Tudor: NATO face deja destule eforturi in lumea islamica

Donald Trump a facut apel la europeni sa iasa din acordul nuclear incheiat cu Iranul in 2015 si a cerut NATO sa se implice mult mai mult in Orientul Mijlociu.

Radu Tudor: NATO convoaca o reuniune de urgenta ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu

Intr-o postare pe blogul sau, jurnalistul Radu Tudor a expus motivele ce stau in spatele reuniunii de urgenta a NATO, sedinta ce are la baza evolutiile tensionate din ultima ora pe plan international.

Radu Tudor, despre reuniunea de urgenta a NATO: Romania nu va juca un rol marginal

Jurnalistul Radu Tudor a explicat ca reuniunea de urgenta a NATO, rezultata ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu, implica trei dimensiuni pentru Romania, oferindu-i tarii noastre un rol important in procesul decizional, si nu unul marginal.

Radu Tudor: Scutul de la Deveselu e mai relevant acum ca oricand

In contextul tensionarii situatiei din Orientul Mijlociu, a sporirii amenintarilor dintre Iran si SUA, Scutul antiracheta de la Deveselu, aflat sub comanda NATO, devine cel mai relevant element de aparare strategica a aliantei si implicit a Romaniei, afirma Radu Tudor.

NATO se reuneste de urgenta. Situatia din Orientul Mijlociu pare sa se inrautateasca de la o ora la alta

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, a convocat o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic pentru luni, in conditiile in care situatia din Orientul Mijlociu este tot mai tensionata, potrivit DPA ci.

Seful NATO, de acord cu Trump in privinta cresterii rolului Aliantei in Orientul Mijlociu

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convenit, intr-o convorbire telefonica cu Donald Trump, ca Aliatii ar putea contribui mai mult in Orientul Mijlociu, asa cum a cerut presedintele american, scrie AFP.

Donald Trump cere NATO sa fie mai implicat in conflictul din Orientul Mijlociu. Ce rol ar putea avea Romania

O presupusa confruntare militara directa intre Washington si Teheran a iesit din joc, a afirmat Dan Dungagiu, directorul ISPRI, specialist in geopolitica, la Antena 3, la scurt timp dupa conferinta de presa sustinuta de Donald Trump. Liderul SUA a cerut NATO sa se implice mai mult in conflictul din Orientul Mijlociu.

Butoiul cu pulbere din Orientul Mijlociu. Reuniune NATO de urgenta. Trump ameninta Iranul cu represalii majore

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a convocat pentru luni o reuniune de urgenta a Consiliului Nord-Atlantic, ca urmare a tensiunilor din Orientul Mijlociu.

PSD, reactie in criza din Orientul Mijlociu: Romania trebuie sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO

Partidul Social Democrat PSD) considera ca Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi reafirme angajamentele sale fata de partenerii sai din NATO si fata de SUA.

PSD: Romania trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu

PSD considera ca tara noastra trebuie sa trateze cu responsabilitate escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu si sa isi evalueze rolul in regiune si in interiorul NATO, reafirmandu-si sprijinul pentru orice demers coerent de consolidare a securitatii tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )