Libnet.ro
UNICEF

23:00

Raducu Filipescu, cel mai influent politician din Baragan, acuzat ca si-ar fi dat bani singur

Adevărul Adevărul,
Raducu Filipescu, cel mai influent politician din Baragan, acuzat ca si-ar fi dat bani singur

Aflat in fruntea Consiliului Judetean Calarasi de trei mandate, Raducu Geprge FilipescuPNL), unul dintre cei mai influenti politicieni din Baragan, a avut probleme cu legea. in 2011 a intrat in atentia Agentiei Nationale de IntegritateANI). continuă pe Adevărul

Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga, cel mai rapid SUV din lume, cu doar 1 km/h Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume

Britanicii de la Bentley incep sa se acomodeze cu piata de autoturisme de tip SUV, chiar daca modelul acestora nu se va lansa pana anul viitor. Destul timp, deci, sa doboare niste recorduri mondiale. Acestia si-au dorit ca SUV-ul lor sa nu fie doar o bijuterie pe patru roti, care sa intoarca toate capetele datorita [] Bentley Bentayga depaseste recordul de viteza pentru cel mai rapid SUV din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars

BB-8, unul dintre cele mai interesante personaje din urmatorul film Star Wars, functioneaza pe baza unui sistem foarte interesant. Abrams nu este degeaba unul dintre cei mai apreciati regizori din prezent. in Star Wars: The Force Awakens, pentru a reda seriei parte din farmecul primelor trei filme, Abrams a apelat cat mai putin posibil [] Cum functioneaza cel mai simpatic droid din Star Wars Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

O sa fiu cel mai bogat om din cimitir. Ion Tiriac se gandeste cui sa-i lase uriasa sa avere

Omul de afaceri Ion Tiriac, ajuns la 76 de ani, a strans o avere estimata la peste 1 miliard de euro. Fostul mare tenismen se gandeste deja cui sa-i lase uriasa sa avere. O sa fiu cel mai bogat om din cimitir.

A murit cel mai scund om din lume

Cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, a murit, joi, la varsta de 75 de ani, intr-un spital din Pago Pago, capitala American Samoa.

Punctul de intalnire. Cel mai popular politician independent, retinut de DNA. Care sunt pasii urmatori

Primarul Sorin Oprescu a fost retinut de DNA pentru luare de mita. Primarul Bucurestiului a fost ridicat de procurorii anticoruptie dupa ce unul din subordonatii sai din Primaria Capitalei si unul dintre oamenii.

Cel mai cautat criminal din Spania, prins in Romania, va fi extradat

Criminalul spaniol prins in Romania, la Lugoj, dupa ce si-a ucis iubita si pe prietena ei, a fost extradat. El a fost imbarcat la bordul unei curse militare de pe aeroportul din Timisoara, escortat de.

Faze tari: Profetia lui Nostradamus despre criza imigrantilor. Vor declansa cel de-al Treilea Razboi Mondial; Nu s-a mai spalat de 12 ani. Motivul bizar pentru care nu mai face dus; Barbatul cu cel mai mare penis din lume. De ce este nefericit

Zambiti, extraterestrii ne-au facut o poza! Soc si groaza saptamanile trecute la Statia Spatiala Internationala! Conform unei filmari NASA postate pe Internet, una din camerele video montate pe Statia Internationala a surprins un moment bizar. S-a nascut barbat, insa si-a dorit mereu sa fie femeie. Cat a cheltuit pentru a semana cu Kim Kardashian. Thalia Almodovar s-a nascut barbat insa si-a dorit intotdeauna sa fie femeie. S-a indragostit de fizicul celebrei Kim Kardashian.

Doina Gradea, despre cum i-a refuzat Adrian Sarbu pe Teo si Mircea, despre cel mai mare salariu din Pro si despre motivele pentru care Teo a parasit postul

Doina Gradea, fosta asistenta personala a lui Adrian Sarbu, continua seria dezvaluirilor din interiorul postului Pro TV, povestind intr-un text scris pe blog cum mogulul media i-a refuzat pe Teo Trandafir si Mircea Badea cand acestia i-au propus o colaborare.

Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu

Google a aparut la finalul anilor 90, cand Internetul trecea prin prima bula din istoria sa. Google a iesit cu succes din acele probleme, iar de curand a nascut compania Alphabet, sub care a fost inglobata drept divizie. Data oficiala la care a aparut Google, dupa cum se arata pepagina istoriei Google, este4 septembrie. Acea [] Google, dupa 17 ani: de la cel mai bun lucru pentru Internet la cel mai sumbru scenariu Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )