Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt de ultima ora despre vaccinarea obligatorie. Mesajul ferm pentru romani

In urma cu doua saptamani gigantul farma, Pfizer, anunta dezvoltarea cu succes al unui posibil vaccin impotriva noului virus. Ulterior autoritatile romane anuntau deja un acord cu UE pentru un numar de doze de vaccin pentru pacientii romani. Cand va sosi si in ce conditii, nu se stie exact. Dar se discuta deja in spatiul . continuă pe Playtech

Ludovic Orban, anunt de ultima ora despre carantina. Decizia ferma luata pentru binele Romaniei

Intra Romania in stare de urgenta? Aceasta este intrebarea la care a raspuns astazi premierul Ludovic Orban. De altfel, in spatiul public au aparut tot mai multe informatii legate de o stare de urgenta impusa imediat in perioada urmatoare alegerilor parlamentare. insa Ludovic Orban a facut precizari despre aceasta ipoteza: Ludovic Orban, anunt de ultima .

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Informatii de ultima ora despre starea Dragai Olteanu Matei. Medicul ei a facut anuntul trist

Starea actritei Draga Olteanu Matei este in continuare grava, ea fiind internata la Terapia Intensiva, la Spitalul Sf. Spiridon din Iasi, a transmis medicul Cimpoesu, seful UPU-SMURD Iasi. Noi informatii despre starea de sanatate a Dragai Olteanu Matei. Actrita este in continuare in stare grava, la ATI: Este o pacienta extrem de fragila Medicul sef .

Anunt de ultima ora! in ce stare este acum Draga Olteanu Matei. Diagnosticul final

Declaratii sustinute de doctorul Cimpoesu despre starea de sanatate a actritei Draga Olteanu Matei, care a ajuns de urgenta la Spitalul Spiridon din Iasi, vineri seara, dupa ce a suferit o hemoragie superioara. Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a marii actrite Draga Olteanu Matei. Diagnosticul: hemoragie sugestiva superioara Draga Olteanu Matei a .

Orban, anunt de ultima ora in legatura cu modernizarea spitalelor. Decizia e ferma

A fost nevoie de o noua tragedie ca autoritatile sa decida reforma din sistemul de sanatate romanesc. Dupa drama de la Piatra Neamt, Ludovic Orban si Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, au facut inspectii prin spitalele din Bucuresti. La finalul zilei cei doi au anuntat concluziile. Au mai murit niste oameni ca sistemul sa .

Raed Arafat: in Romania, nu va fi vaccinare obligatorie, ci pe grupurile vulnerabile

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, in cadrul conferintei organizata de Camera de Comert Romano-Elvetiana, ca vaccinarea nu va fi obligatoriein.

Scenariul Colectiv se repeta. Ce fac Raed Arafat si Guvernul acum

Tragedia din ATI Piatra Neamt a deschis ochii autoritatilor, desi acestia ar fi trebuit sa ramana astfel in urma tragediei din clubul Colectiv. Decizie de ultima ora la Guvern: controale in toate sectiile ATI din tara. Echipe mixte DSP-IGSU. Moartea isi ia din nou tributul. Sistemul medical a ramas neschimbat de la Colectiv. Decizie de .

Raed Arafat, despre interventia de la Spitalul Piatra Neamt: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul izbucnit intr-un salon al Sectiei de Terapie Intensiva a fost stins in 20 de minute.

Raed Arafat: Pompierii au ajuns in cinci minute. Interventia a durat 20 de minute. Au actionat peste 150 de persoane si 35 de mijloace de interventie

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a precizat, dupa sedinta de la Ministerul de Interne,ca pompierii au ajuns in cinci minute la Spitalul Judetean Piatra Neamt, iar incendiul a fost stins in 20 de.

Premierul Ludovic Orban si secretarul de stat Raed Arafat, sedinta de urgenta la Ministerul de Interne, dupa incendiul de la Piatra Neamt

Ministerul de Interne a activat, sambata seara, o celula de criza la care participa premierul Ludovic Orban, dar si secretarul se stat in MAI, Raed Arafat. Sedinta are loc dupa incendiul tragic de la Piatra Ne.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )