Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru medicina de urgenta in 2014

Adevărul Adevărul,
Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru medicina de urgenta in 2014

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. continuă pe Adevărul

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, complementare acesteia.

Raed Arafat: Buget de 270 mil. lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )