Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raed Arafat: Buget de 270 mil. lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raed Arafat: Buget de 270 mil. lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare. continuă pe Wall-Street Ro

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, complementare acesteia.

Raed Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru medicina de urgenta in 2014

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange.

Arafat: Buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie intensiva, infarct, trauma, accidente vasculare cerebrale si recoltare mobila de sange. Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri de actiuni prioritare legate de urgenta, .

Raed Arafat: S-a alocat un buget de 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa la Targu Mures, ca in acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru cinci tipuri.

Raed Arafat: S-au alocat 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Raed Arafat afirma ca pentru acest an s-au alocat de la buget 270 de milioane de lei pentru actiunile prioritare din medicina de urgenta, pe programe de terapie.

Hunedoara va avea un buget de 140 de milioane de lei, pentru anul 2014

Pana in 20 ianuarie, hunedorenii care doresc sa depuna contestatii privitoare la proiectul de buget al municipiului Hunedoara, pe anul 2014, o pot face adresandu-se Primariei Hunedoara.

Tarom asigura transportul senatorilor in 2014 pentru 1,4 mil. lei.

Senatul a atribuit companiei aeriene Tarom un contract de 1,4 milioane de lei fara TVA, pentru servicii de transport aerian, pe curse interne, suma fiind cu peste 300 de mii de lei mai mare decat cea convenita in 2013, relateaza Mediafax. Tarom a obtinut contractul pentru servicii de transport aerian pe curse interne in urma unei negocieri fara anunt de participare cu Senatul, motivata de faptul ca serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Astfel, Senatul .

MSI preia spatii dintr-un imobil ANAF, evaluate la 29,7 mil. lei

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) va primi in administrare spatii dintr-un imobil aflat in domeniul public al statului, evaluate la 29,7 milioane lei, si administrate in prezent de ANAF, motivul fiind spatiul insuficient in care isi.

Vanzarea actiunilor Transgaz impinge profitul FP la 682 mil. lei in 2013

Fondul Proprietatea FP) a incheiat anul trecut un cu profit de 682,15 milioane lei, cu 20,3% mai mare fata de rezultatul inregistrat pentru anul 2012, sustinut de vanzarea participatiei la Transgaz.

Afacerea microbuzul pune pe jar industria auto. Miza, un contract de 16 mil. Euro pentru 600 unitati, cat toata piata pe 2013

Un contract urias, de peste 16 milioane Euro cu TVA, pentru 600 de microbuze, pune pe jar exponenti importanti ai pietei auto locale, cum ar fi Ford si Opel, direct sau prin dealeri reprezentativi. Miza este foarte importanta, cele 600 de microbuze fiind aproape cat toata piata de microbuze pe anul trecut 649 unitati). De asemenea, este vorba despre o procedura care scartaie si de siguranta pasagerilor, spune Ford.

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2639 seconds )