Libnet.ro
UNICEF

15:00

Raed Arafat, criticat de medici: Nu a tinut niciodata cu medicii din Romania. El isi vede de interesele lui. Este Zeul Rosu pentru cei necajiti care adora spectacolul

B1 B1,
Raed Arafat, criticat de medici: Nu a tinut niciodata cu medicii din Romania. El isi vede de interesele lui. Este Zeul Rosu pentru cei necajiti care adora spectacolul

Medicii au lansat numeroase critici si acuzatii la adresa lui Raed Arafat, pe un grup online, Alianta Medicilor, specializat in problemele sistemului medical. Doctorii se plang ca actualul secretar de stat le. continuă pe B1

Gabriel Oprea, despre politistul accidentat: Este pregatit avionul, cat si fondurile ca sa poata fi transportat daca medicii hotarasc. Raed Arafat: La acest moment, asa cum l-am vazut, nu ar suporta transportul (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, l-au vizita joi pe politistul accidentat de afaceristul turc, si aflat in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca. Dupa vizita,.

Ce spune Raed Arafat despre starea de sanatate a politistului calcat cu masina de milionarul turc

Politistul de la Rutiera accidentat de un milionar turc se afla, in continuare, in stare critica, a declarat secretarul de Stat Raed Arafat.

Raed Arafat: Ambulanta se asteapta cu usa descuiata

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, a precizat marti, la sediul ISU Bucuresti, ca echipajele de salvare pot cere ajutorul pompierilor sau politistilor in cazul in care.

Raed Arafat, noi informatii legate de planorul disparut

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, a declarat marti ca fortele implicate in cautarea planorului disparut pe data de 6 august sunt in continuare mobilizate si sunt activate de.

Un autocar s-a rasturnat pe DN2B Braila-Galati. Trei persoane au murit si cel putin 20 au fost grav ranite. Raed Arafat - Avem pregatite 3 elicoptere sa intervina (VIDEO)

Update 11. 40: Potrivit ultimelor informatii, trei persoane au decedat, intre care doi copii si o femeie, in vreme ce 29 de persoane au fost trasportate la spitalele din Braila si Galati, a anuntat Catalin.

Raed Arafat: Serviciile de ambulanta vor primi o circulara cu procedurile de interventie

Marti, serviciile de ambulanta vor primi o ciculara cu procedurile care trebuie respectate cand o persoana suna la 112 si solicita ajutor. Decizia a fost luata ca urmare a cazului femeii din Cluj-Napoca.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )