Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce spune Raed Arafat despre starea de sanatate a politistului calcat cu masina de milionarul turc

România Liberă România Liberă,
Ce spune Raed Arafat despre starea de sanatate a politistului calcat cu masina de milionarul turc

Politistul de la Rutiera accidentat de un milionar turc se afla, in continuare, in stare critica, a declarat secretarul de Stat Raed Arafat. continuă pe România Liberă

Gabriel Oprea, despre politistul accidentat: Este pregatit avionul, cat si fondurile ca sa poata fi transportat daca medicii hotarasc. Raed Arafat: La acest moment, asa cum l-am vazut, nu ar suporta transportul (VIDEO)

Ministrul de Interne Gabriel Oprea si secretarul de stat din MAI, Raed Arafat, l-au vizita joi pe politistul accidentat de afaceristul turc, si aflat in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca. Dupa vizita,.

Raed Arafat, criticat de medici: Nu a tinut niciodata cu medicii din Romania. El isi vede de interesele lui. Este Zeul Rosu pentru cei necajiti care adora spectacolul

Medicii au lansat numeroase critici si acuzatii la adresa lui Raed Arafat, pe un grup online, Alianta Medicilor, specializat in problemele sistemului medical. Doctorii se plang ca actualul secretar de stat le.

Raed Arafat: Ambulanta se asteapta cu usa descuiata

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, a precizat marti, la sediul ISU Bucuresti, ca echipajele de salvare pot cere ajutorul pompierilor sau politistilor in cazul in care.

Raed Arafat, noi informatii legate de planorul disparut

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, dr. Raed Arafat, a declarat marti ca fortele implicate in cautarea planorului disparut pe data de 6 august sunt in continuare mobilizate si sunt activate de.

Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea salariilor medicilor

Toate economiile pentru anul acesta vin din introducerea cardului de sanatate. O parte sunt consecintele actualizarii pretului la medicamente, a mai adaugat Banicioiu.

Dragos Patraru aduce din nou vesti despre Starea Natiei, de la sfarsitul lunii

Noul sezon Starea Natiei, cea mai importanta productie a televiziunii publice din punct de vedere al audientei, reintra in grila TVR din 31 august, de la ora 22.

Directorul CNADNR vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13.00, despre starea infrastructurii romanesti si marile probleme ale constructiei de autostrazi

Narcis Neaga, directorul general al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR), va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre stadiul actual al lucrarilor de constructie de autostrazi, cati kilometri se vor da in folosinta in acest an, care sunt solutiile pentru tronsoanele cu mari probleme si despre controlul cerut de Ministerul Transporturilor la Companie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )