Libnet.ro
UNICEF

01:06

Raed Arafat a declarat ca relaxarea restrictiilor de luna viitoare nu este o certitudine: Daca vedem ca situatia se inrautateste, s-ar putea sa nu mai fie 15 mai

B1 B1,
Raed Arafat a declarat ca relaxarea restrictiilor de luna viitoare nu este o certitudine: Daca vedem ca situatia se inrautateste, s-ar putea sa nu mai fie 15 mai

Raed Arafat a declarat ca daca situatia privind evolutia epidemiei de coronavirus se inrautateste, atunci procesul de relaxare graduala a restrictiilor ar putea sa nu inceapa de la 15 mai. Seful. continuă pe B1

Relaxarea restrictiilor pe 15 mai, sub semnul intrebarii: argumentele lui Arafat

In timp ce numarul bolnavilor de coronavirus continua sa creasca in Romania, foarte multi romani viseaza la relaxarea restrictiilor dupa date de 15 mai. Raed Arafat a atras atentia.

Ludovic Orban, despre relaxarea restrictiilor in etape: Parcurile ar putea fi deschise Fara concerte si restaurante deschise Ar putea exista si posibilitatea de a merge la muntemare

In primul rand vor disparea restrictiile privind circulatia in interiorul localitatilor, dar se vor pastra reguli clare pentru circulatia in afara localitatii, fara ca acestea sa fie oprite, a declarat premierul Ludovic Orban la Digi 24. Se va mentine regula deplasarii in grupuri nu mai mari de 3 persoane. in privinta parcurilor si a hotelurilor, riscul este scazut si probabil vor face parte din masurile de relaxare, spune premierul. Raed Arafat: Nu va faceti planuri pentru vacanta de varaArafat: Mall-urile nu se deschid in prima fazaPatronii de restaurante cer permisiunea sa deschida pe 15 mai.

Raed Arafat: Angajatii care pot lucra de acasa ar fi bine sa o faca si dupa 15 mai. Se lucreaza la un set de reguli

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a declarat ca relaxarea masurilor de pe 15 mai va veni cu un set de reguli care vor trebui sa fie respectate in mijloacele de transport in comun, in companii, in cabinetele stomatologice si alte locatii.

Raed Arafat: intelegeti ca nu a inceput relaxarea Riscam sa primim o lovitura de boomerang, ca virusul sa revina in forta

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a lansat sambata un nou avertisment, dupa ce au aparut semnale ca romanii au inceput deja relaxarea normelor de protectie in fata virusului. Pana pe 15 mai nu se relaxeaza nimic, iar daca acum nu respectam restrictiile, efectele pot fi dramatice, a afirmat Arafat, la Realitatea Plus.

Raed Arafat: S-ar putea ca relaxarea masurilor sa nu se produca pe 15 mai. Romanii trebuie sa respecte ordonantele!

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a explicat, luni, la Sinteza zilei, ce va fi diferit dupa 15 mai fata de perioada de dinainte de pandemie. Pana atunci, insa romanii trebuie sa respecte prevederile ordonantei, pentru ca exista riscul ca data de relaxare a masurilor sa fie decalata, a avertizat Raed Arafat.

Raed Arafat: Oamenii trebuie sa respecte regulile in continuare ca sa putem relaxa masurile de pe 15 mai

Raed Arafat, secretarul de stat in Ministerul de Interne, atrage atentia populatiei asupra faptului ca mai sunt inca trei saptamani pana la relaxarea masurilor si ca e foarte important ca pana atunci sa respecte in continuare masurile de izolare.

INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Relaxarea restrictiilor sociale este o decizie care va trebui sa fie foarte bine cantarita si depinde foarte mult ce va insemna exact aceasta relaxare, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Pana, medic specialist epidemiolog. El admite ca, din pacate, nu exista o solutie minune si toate tarile au incercat diverse modele, iar Romania are totusi un avantaj: nefiind primii loviti, ci suntem cam in al treilea val, sa speram ca o parte dintre masurile care se pot dovedi ca au fost corecte in alte state ne vor ajuta sa luam decizii corecte.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Relaxarea restrictiilor se va produce doar limitat si in anumite regiuni. Va exista o evaluare permanenta, astfel ca s-ar putea reveni asupra deciziei (VIDEO)

Relaxarea restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19 se va produce doar limitat si in anumite regiuni, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in direct pe B1 TV, la Buna, Romania! cu.

Malta, fara cazuri noi de coronavirus, pregateste relaxarea restrictiilor

Autoritatile din Malta nu au mai inregistrat niciun nou caz de coronavirus in ultimele 24 de ore, fiind prima data de la izbucnirea epidemiei cand se intampla acest lucru, iar relaxarea restrictiilor antiepidemice incepe in cateva zile, anunta ministrul maltez al Sanatatii, Chris Fearne.

RAED ARAFAT: Masurile de relaxare ar putea sa nu fie luate din 15 mai, daca situatia se inrautateste

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca, daca situatia se inrautateste in zilele urmatoare, atunci masurile de relaxare s-ar putea sa nu fie luate din 15 mai, el insistand ca pana atunci oamenii sa respecte reglementarile care sunt acum in vigoare.

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )