Libnet.ro
UNICEF

10:00

Raed Arafat, despre un local din Centrul Vechi al Capitalei: Terasa asta, in mod normal este interzisa

Antena3 Antena3,
Raed Arafat, despre un local din Centrul Vechi al Capitalei: Terasa asta, in mod normal este interzisa

Rstaurantele, barurile si cafenelele se vor deschide de luni in interior, la 30% din capacitate. Invitat la Antena 3, Raed Arafat a sesizat nereguli la o terasa din Centrul Vechi al Capitalei, acolo se aflau mai multi tineri la aceeasi masa. Terasa asta, in mod normal este interzisa. Toti stau in acea bula de plastic. Astea sunt spatii inchise, chiar daca este o singura masa, a spus seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Raed Arafat, despre discutiile din Europa in privinta impunerii mastilor FFP2: Protejeaza cel mai mult, dar se pune problema costului. Ce masti recomanda seful DSU

Raed Arafat a clarificat faptul ca in Romania nu se discuta despre impunerea mastilor FFP2, in conditiile unor dezbateri in acest sens din Germania, relateaza Digi 24. OMS a transmis ca mastile folosite pana in acest moment, cele chirurgicale, ca si cele reutilizabile, sunt eficiente si in fata versiunii mutante a coronavirusului.

Ce a spus Raed Arafat despre redeschiderea restaurantelor. Sigur nu va fi pe placul patronilor

Criza economica generata de pandemie a pus in genunchi industria HoReCa din Romania. Dupa restrictiile impuse de autoritati, toate restaurantele, barurile si hotelurile au fost inchise, iar pierderile sunt de milioane de euro. Toti spera sa-si poata redeschide afacerile, dar Raed Arafat a facut un anunt care-i va nemultumii pe acestia. Raed Arafat, declaratii pentru .

Precizarile Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti: Patru procurori se aflau in localul din Centrul Vechi, impreuna cu un ofiter din cadrul Politiei Capitalei, fara a avea vreo legatura cu ceilalti clienti ai localului

Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti face precizari in cazul persoanelor care au fost gasite vineri seara la un local din Capitala, printre acestea aflandu-se adjunctul Politiei Capitalei, mai multi.

Raed Arafat, despre noua tulpina de COVID-19: Nu aduce simptome sau o boala mai grava, doar ca este mai contagioasa si aduce un numar mai mare de persoane infectate

Secretarul de Stat Raed Arafat a declarat vineri, referitor la cazurile de infectare cu noua tulpina de COVID-19 descoperite in Capitala, ca noua varianta de coronavirus nu aduce simptome mai grave, ci provoaca un.

Raed Arafat, despre relaxarea restrictiilor in Capitala: Daca se va observa ca incepe o crestere a incidentei in Bucuresti, masura poate sa fie automat inversata si sa fie inchis totul din nou (VIDEO)

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat vineri, la finalul sedintei Comietetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, ca decizia de relaxare a unor restrictii.

Petrecere cu politisti si procurori, intrerupta de mascati. 27 de persoane se aflau intr-un restaurant din Centrul Vechi al Capitalei (VIDEO)

Petrecere de pomina vinerinoapte, in centrul Capitalei. Politistii sectorului 3 au avut parte de o supriza, in urma verificarilor de rutina, intreprinse pentru a se asigura ca restrictiile impuse din.

27 de persoane, intre care adjunctul Politiei Capitalei Radu Gavris si o persoana care trebuia sa fie in carantina, gasite de politisti la un local din Centrul Vechi

Un numar de 27 de persoane, intre care si adjunctul Politiei Capitalei Radu Gavris, au fost gasite de politisti in restaurantul Hanul lui Manuc, incalcand astfel restrictiile impuse in contextul pandemiei de COVID-19. Printre clienti se afla si o persoana care trebuia sa fie in carantina, in judetul Calarasi. Politistii au amendat 25 de clienti, dar si pe reprezentantii localului.

Parchetul Capitalei sustine ca Politia a denaturat realitatea in cazul procurorilor care se aflau la o terasa din Centrul Vechi impreuna cu comisarul Gavris

Patru procurori din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti se aflau pe terasa localului Hanul lui Manuc din Centrul Vechi al Capitalei, vineri seara, impreuna cu comisarul sef Radu Gavris, iar acestia nu aveau vreo legatura cu ceilalti clienti ai localului, spatiul respectiv fiind deschis publicului in acel moment, anunta oficialii Parchetului Capitalei intr-un comunicat remis presei.

Ancheta la Politia Capitalei, dupa ce un politist desemnat sa coordoneze activitatile antiCOVID a fost prins intr-un restaurant din centrul vechi Ofiterul este Radu Gavris, adjunctul Politiei Capitalei - surse

Ofiterul desemnat cu coordonarea activitatilor de prevenire si combatere a efectelor pandemiei la nivelul Politiei Capitalei este cercetat de conducerea Politiei Romane dupa ce ar fi fost prins intr-un restaurant din Centrul vechi. UPDATE: Cazul politistului gasit intr-un restaurant din Capitala: Adjunctul Politiei Capitalei, Radu Gavris - surse inrestaurant mai erau si patru procurori Bode: Nu tolerez nicio abatere de la Lege .

FOTO. Dupa sesizarea RL, PMB a inceput sa repare iluminatul din Centrul Vechi

Primaria Municipiului Bucuresti PMB), prin compania municipala de profil, a reparat, in mare masura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4281 seconds )