Libnet.ro
UNICEF

08:00

Raed Arafat: Se fac actiuni de educare a populatiei in cazul unui cutremur (VIDEO)

B1 B1,
Raed Arafat: Se fac actiuni de educare a populatiei in cazul unui cutremur (VIDEO)

Secretarul de Stat al MinsiteruluiSanatatii, Raed Arafat, a afirmat, vineri, in cadrul emisiunii Talk B1, difuzata de B1 TV, ca in Romania se desfasoara actiuni de educare a populatiei in. continuă pe B1

Raed Arafat: Medicii de la SMURD Bucuresti vor fi nasii echipei de terapie intensiva mobila de la Ploiesti

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Raed Arafat, a fost joi seara la Ploiesti, pentru a discuta despre dotarea cu personal si operationalizare celor doua ambulantele mobile de terapie intensiva, reanimare si descarcerare din Prahova.

Un ordin semnat de Raed Arafat, prin care se secretizau salariile din Sanatate, a fost retras de minister

Ministerul Sanatatii a anuntat ca un Ordin semnat de secretarul de Stat Raed Arafat in perioada in care Eugen Nicolaescu era in condediu legal urmeaza sa fie revizuit, cu toate ca documentul aparuse deja in Monitorul Oficial.

Raed Arafat, secretar de stat in Ministerul Sanatatii: Nu avem cum sa ascundem documente, mai ales despre datele financiare

O lista a documentelor secrete ale Ministerului Sanatatii care nu pot fi comunicate a fost publicata luni in Monitorul Oficial. Printre acestea se numara rapoartele de control si audit, statele de functii si de plata si alte documente care pot fi considerate secrete de serviciu. Contractele de achizitii sau concluziile actiunilor de control vor putea fi comunicate la cerere. Cum la data aprobarii Ordinului ministrul Eugen Nicolaescu se afla in concediu, acesta a fost semnat de secretarul de stat Raed Arafat care explica, intr-un interviu pentru HotNews. ro, de ce este nevoie de o astfel de lista.

Ordinul semnat de Raed Arafat, prin care se secretizau salariile din sanatate, retras de minister

Ministerul Sanatatii anunta ca Ordinul a fost semnat de catre Secretarul de Stat Raed Arafat in perioada in care ministrul Sanatatii Eugen Nicolaescu se afla in concediu legal. Tocmai de aceea.

Raed Arafat a semnat SECRETIZAREA salariilor in Ministerul Sanatatii. Vezi ce documente nu mai sunt publice

Salariile si rapoartele de control si audit de la Ministerul Sanatatii au fost secretizate. Printr-un ordin de ministru dat la inceputul lunii august, semnat de Raed Arafat si publicat in Monitorul Oficial, au.

Cel putin 150 de oameni ar muri in Chisinau in cazul unui cutremur de 7 grade

In cazul unui cutremur cu o magnitudine de 7 grade pe scara Richter, cel putin 150 de chisinauieni ar muri, iar alte 250 ar fi ranite. Pagubele materiale ar atinge 15 miliarde de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2676 seconds )