Libnet.ro
UNICEF

05:30

Raetchi: Partidul lui Tariceanu sa se delimiteze Verhofstadt sau sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Raetchi: Partidul lui Tariceanu sa se delimiteze Verhofstadt sau sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi solicita partidului condus de Calin Popescu-Tariceanu sa se delimiteze sau sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European, dupa ce liderul acestui grup, Guy Verhofstadt, a propus o rezolutie prin care doar voturile europarlamentarilor din zona euro sa fie luate in considerare, iar cele ale deputatilor europeni din statele non-euro sa fie consultative. continuă pe Adevărul

Raetchi: Partidul lui Tariceanu sa se delimiteze de Verhofstadt sau sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European

Deputatul PNL, Ovidiu Raetchi solicita partidului condus de Calin Popescu-Tariceanu sa se delimiteze sau sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European, dupa ce liderul acestui grup, Guy Verhofstadt, a propus o rezolutie prin care doar voturile europarlamentarilor din zona euro sa fie luate in considerare, iar cele ale deputatilor europeni din statele non-euro sa fie consultative.

Partidul lui Tariceanu sa se delimiteze sau chiar sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European

Deputatul liberal Ovidiu Raetchi a solicitat partidului condus de Calin Popescu Tariceanu sa se delimiteze sau chiar sa paraseasca grupul ALDE din Parlamentul European dupa ce liderul acestei structuri, Guy Verhofstadt, a propus o rezolutie prin care doar voturile europarlamentarilor din zona euro sa fie luate in considerare, iar cele ale deputatilor europeni din statele non-euro sa fie consultative, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

SCANDAL imens in ALDE: Omul care trage sforile in partidul lui Tariceanu si legaturile cu Guvernul

ALDE e la un pas de implozie. Un nou scandal e pe cale sa izbucneasca in partidul luiCalin Popescu Tariceanu din cauza unui membru fara functie de conducere. Aparent, ar exista un val de nemultumiri.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )