Libnet.ro
UNICEF

05:30

Rafaela de la Puterea Dragostei, prima veste buna dupa bataia primita de la fostul iubit. Decizia de ultim moment

Playtech Playtech,
Rafaela de la Puterea Dragostei, prima veste buna dupa bataia primita de la fostul iubit. Decizia de ultim moment

La inceputul acestei lunii, o fosta vedeta Kanal D era agresata brutal in propria casa. Este vorba de Rafaela Silvia Marcas, una din concurentele de la Puterea Dragostei si Exatlon. Zilele acestea, fosta concurenta a primit vesti bune din partea judecatorilor. Rafaela Silvia Marcas, prima veste buna dupa bataia primita de la fostul iubit Rafaela . continuă pe Playtech

Cine este omul care a batut-o pe Stefania de la Puterea Dragostei. S-a aflat adevarul: Jador este implicat in poveste

Zvonurile au fost multe, dar raspunsurile de pe retelele de socializare ale Stefaniei au zis totul. Mai mult decat atat, marturiile unei prietene sustin cele gandire de fanii fostei concurente de la Puterea Dragostei. Cine este barbatul care a batut-o pe frumoasa bruneta? Cine e barbatul care a batut-o pe Stefania Nina? Imaginile cu Stefania .

De ce a fost batuta, de fapt, Stefania de la Puterea Dragostei. Dezvaluirea bomba aflata acum

Stefania Urecheatu, concurenta a sezonului 1 Puterea DragosteiKanal D) si actuala participanta la Mireasa, a fost batuta cu salbaticie si apoi tunsa de fostul iubit. Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii de la Antena 1, a vorbit despre drama tinerei, aratand si imagini de la acea data. Factorul care l-a facut pe barbat sa-si iasa din minti.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )