Libnet.ro
UNICEF

14:00

Raiffeisen Bank International a inregistrat in Romania un profit net de 38 milioane de euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raiffeisen Bank International a inregistrat in Romania un profit net de 38 milioane de euro

Raiffeisen Bank International a inregistrat in Romania un profit net in scadere in primul semestru cu 26,8% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, la 38 de milioane de euro, ca urmare a declinului veniturilor operationale si cheltuielilor mai. continuă pe Wall-Street Ro

Darea in plata afecteaza Raiffeisen Bank: profitul net din primul semestru, in scadere cu 25%

Raiffeisen Bank a obtinut un profit net de 36 de milioane euro in prima jumatate a anului 2016, in scadere cu 25% fata de perioada similara din 2015, cand a incasat 48 milioane euro, pe fondul suplimentarii provizioanelor ca urmare a intrarii legii.

Raiffeisen a realizat un profit net de 96 milioane de euro

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a raportat astazi un profit sub asteptari pentru trimestrul al doilea, in conditiile in care dobanzile scazute i-au afectat veniturile iar cererea pentru credite a fost redusa, informeaza Reuters.

Raiffeisen Bank a provizionat 42,5 milioane de euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a darii in plata

Profitul net de 36 milioane euro, obtinut de Raiffeisen Bank in prima jumatate a anului 2016 ramane in scadere fata de cele 48 milioane euro in aceeasi perioada din 2015, dar rezultatele din 2016 au fost afectate in principal de doua evenimente: provizioanele de 42,5 milioane euro pentru pierderi posibile in urma intrarii in vigoare a legii darii in plata si respectiv un castig de 21 milioane euro in urma tranzactiei de achizitie a Visa Europe Limited de catre Visa Inc.

Raiffeisen Romania a raportat profit net de 36 milioane euro

Raiffeisen Bank Romania raporteaza un profit net de 36 milioane euro in prima jumatate a anului 2016, in scadere fata de profitul de 48 milioane euro, realizat in perioada similara a anului trecut, potrivit unui comunicat al bancii, remis redactiei.

Profit net de 336 de milioane de lei in primul semestru, in crestere cu 21%

Societatea de distributie si furnizare a energiei electrice in Romania, Electrica SA, a inregistrat in primul semestrul din 2016, un profit net consolidat de 336 milioane lei, in crestere cu 59 milioane lei, sau 21%, fata de primul semestru al anului trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Electrica a avut un profit net mai mare cu 21% in primul semestru

Compania Electrica, cel mai mare distributor de eletricitate din Romania, a raportat un profit net consolidat de 336 milioane lei in primul semestru din 2016, mai mare cu 21%. In primele sase luni ale anului 2015 casigul companiei a fost de 277.

Ropharma Brasov a inregistrat un profit in scadere cu peste 50%

Ropharma Brasov RPH) a raportat in primele sase luni ale anului un profit net de 2,13 milioane lei, in scadere cu 54,78% fata de valoarea raportata in perioada similara a anului trecut, cand a inregistrat un profit de 4,17 milioane lei, potrivit datelor comunicate de companie.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )