Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raiffeisen Leasing a incheiat anul trecut cu un profit de peste 3 mil. euro, in crestere cu peste 10%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Raiffeisen Leasing a incheiat anul trecut cu un profit de peste 3 mil. euro, in crestere cu peste 10%

Raiffeisen Leasing a incheiat anul 2014 cu un profit net de 3,12 milioane euro, in crestere cu 11% fata de anul anterior, cand castigul s-a plasat la 2,8 milioane de euro, se arata intr-un comunicat transmis de companie, dat publicitatii de Mediafax. continuă pe Wall-Street Ro

Compania care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata a revenit anul trecut pe profit in Romania, cu un castig de 6 milioane de euro

Vienna Insurance Group VIG), societate care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a inregistrat anul trecut un profit inainte de taxe de 6,1 milioane de euro in Romania, revenind astfel pe profit, dupa ce in 2013 grupul austriac a consemnat o pierdere de 98,7 milioane de euro.

VIG a revenit pe profit anul trecut, in tara noastra

Vienna Insurance Group VIG), companie care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a inregistrat, anul trecut, un profit inainte de taxe de 6,1 milioane de euro in Romania, revenind astfel pe profit, dupa ce in 2013 grupul austriac a consemnat o pierdere de 98,7 milioane de euro.

Vienna Insurance Group a revenit pe profit anul trecut in Romania, cu un rezultat, inainte de impozitare, de sase milioane de euro

Grupul Vienna Insurance Group VIG), care pe piata locala detine Omniasig, Asirom si BCR Asigurari de Viata, a anuntat marti ca anul trecut a revenit pe profit pe piata romaneasca, inregistrand un rezultat inainte de impozitare, de sase milioane de euro. VIG, principalul grup de pe piata asigurarilor in Austria si in regiunea Europa Centrala si de Est ECE), a subscris prime de 9,1 miliarde euro in 2014, aproape la acelasi nivel ca in anul anterior plus de 0,9%) in pofida continuarii reducerii portofoliului de polite pe termen scurt cu achitare la scadenta in Polonia si diminuarii portofoliilor din Italia si Romania pe fondul masurilor de optimizare.

Vienna Insurance Group a revenit pe profit anul trecut in Romania

Vienna Insurance Group VIG), companie care controleaza Asirom, Omniasig si BCR Asigurari de Viata, a inregistrat anul trecut un profit inainte de taxe de 6,1 milioane de euro in Romania, revenind astfel pe profit, dupa ce in 2013 grupul austriac a.

Numarul mieilor vanduti a fost cu peste 500.000 mai mare decat anul trecut

Crescatorii de ovine au raportat, pentru perioada 6 - 11 aprilie 2015, comercializarea a aproximativ 3,5 milioane de miei in toata tara, anul trecut numarul mieilor vanduti situandu-se la 2,5 - 3 milioane de capete, arata un comunicat al Asociatiei Romane a Carnii ARC), remis azi redactiei.

Romanii au mancat 3,5 milioane de miei de Paste, fata de 2,5-3 milioane anul trecut

Romanii au cumparat de Paste aproximativ 3,5 milioane de miei, fata de 2,5-3 milioane anul trecut, a anuntat Asociatia Romana a Carnii ARC).

Lot Polish Airlines, profit din aviatie cu 40% peste asteptari

Operatorul aerian polonez Lot Polish Airlines a incheiat anul trecut cu un profit din activitatea principala aviatia) de 99,4 milioane zloti 24,71 milioane euro), cu peste 40% peste asteptari 70 milioane zloti), fiind primul astfel de rezultat pozitiv al companiei din ultimii sapte ani, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

FOTO/VIDEO Cum se obtine o viza temporara in SUA: Peste 90% din cei 42.000 de romani care au solicitat anul trecut astfel de vize le-au obtinut

Numarul romanilor care aplica pentru vize temporare in Statele Unite ale Americii SUA) a crescut in ultimii doi ani, in timp ce rata de refuz a acestora a scazut de la 37,3% in anul fiscal 2007 la sub 10% in anul fiscal 2014, a declarat miercuri Henry Leighton, consulul general al SUA la Bucuresti. Rata de refuz a vizelor a fost foarte mare inainte ca Romania sa adere la Uniunea Europeana. In general cu cat o tara este mai stabila si prospera cu atat este mai probabil ca rata de refuz sa fie mica, iar la nivel individual conteaza foarte mult ca cel care solicita viza sa demonstreze ca are legaturi foarte puternice si lucruri la care sa se intoarca in tara din care pleaca, a spus acesta. Vezi in articol ce documente iti trebuie pentru a obtine o viza temporara in SUA, cat te costa si cum decurge un interviu.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )