Libnet.ro
UNICEF

12:00

Raliul Sibiului 2014 a fost amanat din cauza vremii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Raliul Sibiului 2014 a fost amanat din cauza vremii

Raliul Sibiului, ce trebuia sa se desfasoare intre 27 februarie si 1 martie, ca etapa a Campionatului European de Raliuri, a fost anulat din cauza conditiilor meteo dificile, pentru a nu fi afectata securitatea participantilor, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Raliul Sibiului a fost amanat din cauza conditiilor meteorologice

Raliul Sibiului, programat sa se desfasoare in perioada 27 februarie - 1 martie, a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice care ar fi pus in pericol siguranta participantilor, se arata intr-un comunicat.

Raliul Sibiului a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice

Raliul Sibiului, programat sa se desfasoare in perioada 27 februarie - 1 martie, a fost anulat din cauza conditiilor meteorologice care ar fi pus in pericol siguranta participantilor. in urma analizarii.

Raliul Sibiului 2014, amanat din cauza vremii nefavorabile.

Raliul Sibiului, etapa din Campionatul European de Raliuri, a fost anulat din cauza conditiile meteorologice nefavorabile. Organizatorii vor anunta o alta data, eventual un alt format. Raliul Sibiului trebuia sa se desfasoare in perioada 27 februarie 1 martie, insa el va fi amanat din cauza vremii, pentru a nu fi pusa in pericol securitatea participantilor. In urma analizarii traseului in conditii de iarna, promotorul evenimentului, sustinut de ASN, promotorul Campionatului European .

Audierile in Comisia Calarasi, suspendate pana pe 3 februarie, din cauza vremii.

Audierile programate saptamana aceasta in Comisia parlamentara de ancheta privind terenurile din Calarasi au fost suspendate, acestea urmand a fi reluate in perioada 3 februarie. Presedintele comisiei, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa ca din cauza vremii nefavorabile care ingreuneaza deplasarea, audierile de la Comisia parlamentara Calarasi, programate pentru marti si miercuri, se vor reprograma in saptamana 3-9 februarie 2014. Programul .

Din cauza vremii, sanatoriul Moroieni a ramas fara curent. Bolnavii dependenti de oxigen au fost adusi la Targoviste

Sapte pacienti care aveau nevoie urgenta de ajutor au fost transferati de la Sanatoriul din Moroieni la Spitalul Judetean din Targoviste. Din cauza vremii, sanatoriul a ramas fara energie electrica si fara .

Trafic intrerupt, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale

Traficul rutier este intrerupt luni seara, din cauza vremii, pe tronsoane din A2, A3 si 14 drumuri nationale, majoritatea din sud-est, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului

Procesul lui George Becali a fost amanat, luni, din cauza viscolului. Latifundiarul din Pipera nu a putut fi dus luni la instanta de judecata din cauza drumurilor blocate de zapada din judetul Constanta, acolo.

Procesul lui Gigi Becali, amanat din cauza viscolului.

Judecatorii au decis sa amane, luni, procesul lui Gigi Becali in care Penitenciarul Jilava a contestat regimul deschis de executare a pedepsei. Omul de afaceri nu s-a putut prezenta la proces din cauza viscolului. Noul termen a fost stabilit pe 24 februarie. La procesul de luni, Gigi Becali ar fi trebuit sa vina in fata magistratilor si sa isi sustina punctul de vedere, in conditiile in care oficialii de la Jilava spun ca el nu ar fi trebuit sa primeasca regimul deschis de executare a .

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si Braila din cauza vremii nefavorabile

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila.

UPDATE Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti si judetele Braila, Buzau, din cauza vremii nefavorabile. In judetul Arges se inchid scolile luni

Cursurile vor fi suspendate luni si marti in Bucuresti la recomandarea Institutiei Prefectului si a Primariei Generale, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, informeaza Agerpres. Aceeasi masura se aplica si in judetul Braila, mai putin in municipiul Braila, si in judetul Buzau. De asemenea, in judetul Arges se suspenda cursurile doar luni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )