Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Hobart

Hotnews Hotnews,
 Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari. continuă pe Hotnews

Raluca Olaru s-a calificat in sferturi de finala la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari .

Raluca Olaru s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu de la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, informeaza.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut de sportiva chineza Saisai Zheng, locul 97.

SUA s-a calificat in finala Cupei Hopman, cu Williams si Isner la fileu

Serena Williams 1 WTA) si John Isner 18 ATP), reprezentantii SUA in cadrul Cupei Hopman, s-au calificat in finala competitiei, dupa ce au invins in ultimul meci al grupei A reprezentativa Cehiei, scor 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )