Libnet.ro
UNICEF

00:08

Raluca Olaru s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu de la Hobart

B1 B1,
Raluca Olaru s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de dublu de la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, informeaza. continuă pe B1

Raluca Olaru s-a calificat in sferturi de finala la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari .

Raluca-Ioana Olaru s-a calificat in sferturi de finala la dublu, la Hobart

Perechea Raluca-Ioana Olaru/Lara Arruabarrena Romania/Spania), cap de serie numarul 4, s-a calificat, duminica, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Hobart, dotat cu premii in valoare totala de 250. 000 de dolari.

Echipa antrenata de Razvan Lucescu, Skoda Xanthi, s-a calificat in optimile de finala din Cupa Greciei

Skoda Xanthi s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Greciei, dupa ce a invins, joi, Zakynthos. Formatia antrenata de Razvan Lucescu a castigat partida cu 3-1.

Simona Halep s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul unu, s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen China), dotat cu premii in valoare totala de 500. 000 de dolari, dupa ce a trecut de sportiva chineza Saisai Zheng, locul 97.

SUA s-a calificat in finala Cupei Hopman, cu Williams si Isner la fileu

Serena Williams 1 WTA) si John Isner 18 ATP), reprezentantii SUA in cadrul Cupei Hopman, s-au calificat in finala competitiei, dupa ce au invins in ultimul meci al grupei A reprezentativa Cehiei, scor 3-0.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )