Libnet.ro
UNICEF

06:00

Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Adevărul Adevărul,
Raluca Turcan: Oare cum or sa stea domnul Rafila si domnul Cercel in aceeasi echipa cu cei doi parlamentari PSD care se bateau intr-o saormerie?

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca inscrierea profesorilor Alexandru Rafila si Adrian Streinu-Cercel in PSD, pe listele caruia vor candida la alegerile parlamentare, nu este in avantajul celor doi. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Marcel Ciolacu si-a depus candidatura, este in plin proces electoral, dar critica alegerile in care urmeaza sa intre (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan reactioneaza la declaratiile presedintelui PSD, Marcel Ciolacu, care a acuzat autoritatile ca trateaza cu dubla masura criza sanitara, in contextul in care scolile se.

Raluca Turcan: Din perspectiva distributiei tabletelor achizitionate din banii alocati de la Guvern, am putea spune ca Bucurestiul este asigurat (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a discutat luni seara, in platoul B1 TV, despre invatamantul online din Romania, in contextul pandemiei de COVID-19, dar si despre tableltele care ar fi trebuit sa ajunga la elevii.

Raluca Turcan, pe primul loc al listei candidatilor la parlamentare pentru Camera deputatilor

Filiala Sibiu a PNL si-a desemnat sambata, prin vot, candidatii la alegerile parlamentare. Raluca Turcan ocupa primul loc al listei candidatilor pentru Camera deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )