Libnet.ro
UNICEF

23:15

Raluca Turcan: Proiectul legii salarizarii unitare nu este inca finalizat

Antena3 Antena3,
Raluca Turcan: Proiectul legii salarizarii unitare nu este inca finalizat

Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, este convinsa ca proiectul legii salarizarii unitare nu este inca terminat si nu este clar nici in interiorul PSD cum va arata noul act normativ care va fi pu. continuă pe Antena3

Proiectul legii salarizarii unitare: Pensiile speciale, inghetate pana la aplicarea integrala a prevederilor legii

Proiectul Legii salarizarii unitare a bugetarilor, prezentat luni de PSD, prevede suspendarea temporara a actualizarii in functie de majorarea salariilor a pensiilor de serviciu, precum si a indemnizatiilor pentru limita de varsta de care beneficiaza deputatii si senatorii, pana la aplicarea integrala a prevederilor legii. Aceasta lege a salarizarii unitare ar urma sa se aplice etapizat, incepand cu 1 iulie 2017, prin acordarea de majorari salariale in anii 2017 - 2021.

PSD a publicat proiectul Legii salarizarii unitare

ACTUALIZARE 18:07 PSD a publicat astazi proiectul Legii salarizarii unitare a bugetarilor ----------- Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la inceputul sedintei grupurilor reunite PSD-ALDE, ca proiectul Legii salarizarii unitare nu va mai fi depus la Parlament in cursul acestei zile, deoarece doreste sa fie consultat de toti parlamentarii si sa-si mai dea lumea cu parerea.

Liderii PSD si ALDE au semnat si asumat la Sinaia proiectul Legii salarizarii unitare

Proiectul Legii salarizarii unitare, care a fost discutat de catre reprezentantii PSD si ALDE la Sinaia, in doua sedinte maraton, a fost semnat joi seara si totodata asumat politic de liderii coalitiei de guvernare, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu.

Liviu Dragnea: Nu mai depunem astazi la Parlament proiectul legii salarizarii unitare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la inceputul sedintei grupurilor reunite PSD-ALDE, ca proiectul legii salarizarii unitare nu va mai fi depus la Parlament in cursul acestei zile,.

Ce salarii se propun pentru presedinte, parlamentari si primari in proiectul Legii salarizarii unitare

Presedintele Romaniei va beneficia de cea mai mare grila de salarizare - 12, potrivit proiectului legii salarizarii unitare, urmand a avea un salariu de 17. 400 de lei, in scadere insa fata de salariul pe care il primeste in prezent - 21. 540 lei brut.

Proiectul legii salarizarii unitare: Angajatii care au facut doctoratul - spor de de 50% din salariul de baza minim brut

Personalul care detine titlul stiintific de doctor beneficiaza de o indemnizatie lunara de 50% din nivelul salariului de baza minim brut pe tara, daca isi desfasoara activitatea in domeniul pentru care detine titlul, potrivit proiectului Legii salarizarii unitare a bugetarilor, prezentat luni de PSD.

PSD a publicat proiectul legii salarizarii unitareDOCUMENT

Proiectul legii salarizarii a fost facut public de PSD, el urmand sa intre in Parlament in 7-10 zile, au anuntat presedintele PSD Liviu Dragnea si ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu. Vezi atasat proiectul de lege, cum vor creste salariile pana in 2022 si la ce nivel vor ajunge acestea dupa implementarea completa a legii.

Secretomania din jurul Legii salarizarii unitare

Coalitia de guvernare a finalizat proiectul legii salarizarii unitare, insa nimeni, in afara de cei care l-au elaborat, nu are acces la el. Chiar ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu a spus ca nu a transmis numanui draftul. Insa, PSD si ALDE vor ca proiectul sa fie aprobat pana la sfarsitul acestei sesiuni parlamentare, ceea ce inseamna timp foarte scurt pentru dezbatere. Vezi in text de ce. Bazandu-se doar pe declaratiile publice ale politicienilor, presedintele Confederatiei Cartel Alfa, Bogdan Hossu, crede ca initiatorii trag special de timp, sa justifice ca nu au timp sa stea prea mult cu legea in comisii, interesul principal fiind cresterea mai rapida a indemnizatiilor alesilor. Se va crea o mafie prin care sefii vor face tot ceea ce vor, a mai spus Hossu.

Dragnea anunta amanarea Legii salarizarii unitare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi, la inceputul sedintei grupurilor reunite PSD-ALDE, ca proiectul Legii salarizarii unitare nu va mai fi depus la Parlament in cursul acestei zile, deoarece doreste sa fie consultat de toti parlamentarii si sa-si mai dea lumea cu parerea.

Seful PSD, Liviu Dragnea, a anuntat ca proiectul Legii salarizarii va fi depus la Parlament in maximum 10 zile: Hai sa citim toti legea, sa vorbim toti aceeasi limba. E important ca si cei din societate sa poata studia actul normativ

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, duminica, ca proiectul Legii salarizarii unitare in sectorul public va fi depus luni la Parlament. Ea a precizat ca va face acest lucru pentru ca toti parlamentarii PSD sa-l poata semna in calitate de coinitiatori. Olguta Vasilescu a precizat ca graficul adoptarii acestei legi ia in calcul o eventuala cerere de reexaminare a presedintelui Iohannis sau o sesizare a CCR, scopul fiind promulgarea legii inainte de 1 iulie, a spus Olguta Vasilescu la Antena3.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2665 seconds )