Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce a ramas in urma dupa masacrul de la NISA (IMAGINI SOCANTE)

B1 B1,
Ce a ramas in urma dupa masacrul de la NISA (IMAGINI SOCANTE)

Dezastru lasat in urma de atentatul terorist de la Nisa. Dupa ce un camion a intrat in multime ucigand zeci de oameni si ranind alte sute chiar de Ziua Nationala a Frantei Detalii AICI),. continuă pe B1

Functia safety check, reactivata dupa masacrul de la Nisa

Reteaua sociala Facebook a activat functia safety check dupa atacul care a avut loc joi seara la Nisa, in Franta, la fel ca si in cazul atentatelor de la Paris si Bruxelles. Aceasta caracteristica permite oamenilor prezenti la locul atacurilor sa semnaleze rudelor si prietenilor ca sunt in siguranta.

Imagini socante, dezvaluite de un medic de la Spitalul de Arsi din Capitala: in sectia de ATI exista pacienti ale caror rani sunt mancate de viermi (VIDEO)

Imagini socante intr-un spital din Romania. Un medic a filmat, in sectia de reanimare a spitalului de Arsi, un pacient ale carui rani sunt pur si simplu mancate de viermi. Pe ceafa.

Imagini socante surprinse in timpul unui spectacol in Australia. Un vultur a incercat sa inhate un copil din tribune

Imagini socante la un show de animale din Australia. Un vultur cu coada-pana a incercat sa inhate un copil din tribune.

Accident de munca dramatic! A ramas paralizat, dupa ce a cazut de pe o schela

Caz dramatic in Timisoara. Un barbat de 41 de ani, care lucra la anveloparea unui bloc, a ramas paralizat, dupa ce a cazut de pe o schela, de la sapte metri inaltime.

FOTOGALERIE Cele trei imagini socante care au definit Romania in ultima saptamana

Protestele din puscarii cu detinuti pe acoperis, sclavii unii dintre ei copii) tinuti in lanturi intr-o ferma din Arges si viermii care colcaie pe capul unui pacient de la un mare spital bucurestean sunt cele trei imagini ingrozitoare furnizate de Romania in ultimele trei zile.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3055 seconds )