Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ramona Manescu ii da o mana de ajutor lui Gruia Stoica: Guvernul va analiza daca termenul de plata pentru CFR Marfa va fi prelungit

Adevărul Adevărul,
Ramona Manescu ii da o mana de ajutor lui Gruia Stoica: Guvernul va analiza daca termenul de plata pentru CFR Marfa va fi prelungit

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern. continuă pe Adevărul

Ramona Manescu nu vrea autostrada Iasi-Targu Mures: Suntem oameni seriosi, nu ne jucam cu autostrazile

Proiectul autostrazii Iasi - Targu Mures, alocat fostului ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, va fi transmis Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura dupa divizarea CNADNR, afirma noul sef de la Transporturi, Ramona Manescu, care declara: Nu ne jucam cu autostrazile.

Ramona Manescu: Daca exploatarea cu cianuri ar fi dus la dezastre ecologice, nordul Europei era un dezastru

Ministrul Transporturilor Ramona Manescu PNL) sustine proiectul Rosia Montana in forma propusa de Guvern si precizeaza ca a fost in favoarea investitiei si ca europarlamentar, apreciind ca exploatarea cu cianuri nu duce la dezastre ecologice, iar decizia pe acest subiect trebuie sa fie pragmatica.

Ministrul Ramona Manescu: Am cerut opinia Concurentei privind CFR Marfa, vom discuta in Guvern o eventuala prelungire

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a cerut Consiliului Concurentei si consultantilor un punct de vedere privind termenul de finalizare a privatizarii CFR Marfa, stabilit acum pentru 15 octombrie, precizand ca o eventuala prelungire va fi discuta in Guvern, relateaza Mediafax.

Ramona Manescu: Daca exploatarea cu cianuri ar fi dus la dezastre ecologice, nordul Europei era un dezastru

Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu PNL), sustine proiectul Rosia Montana in forma propusa de Guvern si precizeaza ca a fost in favoarea investitiei si ca europarlamentar, apreciind ca exploatarea cu cianuri nu duce la dezastre ecologice, iar decizia pe acest subiect trebuie sa fie pragmatica.

Victor Ponta si Ramona Manescu inaugureaza santierul de laMagistrala 5 de metrou Drumul Taberei-Eroilor

Reprezentantii Metrorex au anuntat ca incepand de miercuri, 25 septembrie, cele doua utiliaje de tip TBM, botezate Varvara si Filofteia, vor incepe munca. Sapaturile vor fi facute la tunelurile care vor lega cartierul Eroilor de Drumul Taberei. Premierul Victor Ponta si ministrul Transporturile, Ramona Manescu, se afla in acest moment la inaugurarea santierului.

Ramona Manescu nu-i mai da nicio sansa belgianului de la Tarom: Mandatul lui Heinzmann se incheie pe 19 noiembrie

Mandatul CEO-ului Tarom, Christian Heinzmann, se va incheia pe 19 noiembrie, a declarat ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, dupa ce belgianul anuntase anterior ca isi doreste sa-si continue activitatea in cadrul companiei aeriene si dupa aceasta data.

Gruia Stoica nu a notificat nici pana acum Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, nu a notificat nici pana astazi Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Timpul trece si se apropie termenul limita prevazut pentru finalizarea tranzactiei, iar Gruia Stoica nu pare sa se grabeasca sa obtina aviz din partea Consiliului Concurentei. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Gruia Stoica a reusit sa notifice Consiliul Concurentei pentru preluarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, a reusit sa notifice Consiliul Concurentei cu privire la preluarea companiei de stat CFR Marfa. Notificarea a fost facuta marti, 24 septembrie, dupa aproape 6 saptamani de la publicarea in Monitorul Oficial a actului normativ privind privatizarea CFR Marfa. Hotararea de Guvern privind privatizarea CFR Marfa prevede un termen de finalizare a tranzactiei de 60 de zile calendaristice de la data intrarii in vigoare a actului normativ. Acest termen expira peste 3 saptamani, pe 15 octombrie. Pana atunci, Gruia Stoica trebuie sa plateasca 202 milioane de euro. Trebuie precizat ca procesul de avizare a privatizarii CFR Marfa poate dura pana la 5 luni.

Lupta contracronometru pentru CFR Marfa.Pentru a prelua operatorul, Gruia Stoica trebuie sa vireze saptamana viitoare 20 de milioane de euro

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), lupta contracronometru in privatizarea CFR Marfa: omul de afaceri trebuie sa deschida, pana la 2 octombrie, un cont escrow, dupa care in termen de doua zile, cel tarziu pana la 4 octombrie, sa depuna in acest cont 10% din pretul de cumparare, respectiv 90,4 milioane de lei 20 de milioane de euro).

Gruia Stoica ar putea depune banii in contul escrow pe ultima suta de metri

Gruia Stoica, detinatorul Grup Feroviar Roman GFR), care a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, ar putea depune in contul escrow cele 20 de milioane de euro 10% din pretul asumat pentru cumpararea a 51% din actiunile operatorului feroviar de marfa) in ultima zi a termenului impus, respectiv 4 octombrie, dupa cum ne-au spus sursele noastre.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )