Libnet.ro
UNICEF

15:31

Ranitii din Republica Moldova au ajuns la Spitalul de Arsi. O persoana este in stare foarte grava

Antena3 Antena3,
Ranitii din Republica Moldova au ajuns la Spitalul de Arsi. O persoana este in stare foarte grava

Una dintre cele trei femei ranite in incendiul din Chisinau care au fost aduse la Spitalul de Arsi din Bucuresti este in stare foarte grava, avand arsuri pe 42% din suprafata corpului, prognosticul fiind foarte. continuă pe Antena3

Blocajul politic agraveaza criza economica din Republica Moldova - experti

Perpetuarea crizei politice va aprofunda si mai mult criza economica pe care o traverseaza Republica Moldova, spun experti citati de Radio Chisinau.

Cum se circula pe traseele nationale din Republica Moldova

Politia de Patrulare din Republica Moldova avertizeaza soferii sa conduca autoturismele cu maxima atentie, deoarece drumurile nationale si locale sunt acoperite cu ghetus, iar pe alocuri ploua.

Republica Moldova exporta in UE mai putin decat cotele prevazute de Acordul de Asociere

Republica Moldova nu acopera cotele de export stabilite de Acordul de Asociere cu UE. Astfel, in Uniunea Europena ajung mai putine mere, rosii si struguri decat cotele prevazute de UE. Ministerul Agriculturii motiveaza diferenta prin reluarea partiala a exporturilor din Republica Moldova de catre Federatia Rusa.

Republica Moldova a exportat mult mai putin in UE fara taxe decat putea deoarece Rusia, piata traditionala, ofera preturi mai bune

Exportul mai multor produse din Republica Moldova spre piata Uniunii Europene, cum ar fi cel de struguri, mere, rosii, nu acopera cotele prevazute in Acordul de Asociere, informeaza IPN.

Experti de la Chisinau, semnal de alarma privind criza politica din R. Moldova

Adancirea crizei politice din Republica Moldova va adanci si mai mult criza economica, atrag atentia experti de la Chisinau.

Sfarsitul epocii Plahotniuc-Filat in Republica Moldova

De foarte multe ori nuantele de la Chisinau le aluneca printre degete analistilor si ziaristilor din Bucuresti, care vad Republica Moldova prin intermediul presei dintre Prut si Nistru. La asta se adauga de multe ori riscul asumat constient sau inconstient al partizanatului.

Doua curse de tren din Republica Moldova vor fi anulate

Cursele de tren de pe rutele Chisinau-Ungheni-Chisinau si Ungheni-Balti-Slobozia-Ungheni vor fi anulate incepand cu 18 ianuarie 2016.

Autoturisme blocate pe drumurile introienite din Republica Moldova. Se circula in conditii de iarna

Autoritatile de la Chisinau atentioneaza oamenii ca pe drumurile nationale si locale se circula in conditii de iarna. Soferii se pot porni la drum doar daca autoturismele sunt echipate cu pneuri de iarna.

Meteorologii au emis cod galben de ceata si ghetus pentru Republica Moldova

Meteorologii de la Chisinau au emis cod galben de ceata si ghetus incepand din noaptea de duminica, 10 ianuarie 2016, si pana luni dimineata, 11 ianuarie 2016.

Republica Moldova: Platforma PAS pentru Moldova incepe sa adune semnaturi pentru crearea Partidului Actiune si Solidaritate

Liderul platformei Un PAS pentru Moldova si fost ministru al Educatiei, Maia Sandu, a anuntat ca de saptamana viitoare se incepe colectarea de semnaturi pentru crearea Partidului Actiune si Solidaritate, informeaza Unimedia. info.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2685 seconds )