Libnet.ro
UNICEF

07:30

Rapidistii ies din greva dupa opt zile

Online Sport Online Sport,
Rapidistii ies din greva dupa opt zile

Suporterii echipei Rapid aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti in ultimele opt zile au decis sa inceteze forma severa de protest. Vedeti mai jos cum si-au motivat decizia. continuă pe Online Sport

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile.

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, conform Mediafax. In aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei 19 grevisti aflati pe gazonul din Giulesti, am luat decizia de a inceta protestul, respectiv greva foamei. Aceasta masura a fost luata dupa ce in urma discutiilor avute s-a ajuns la concluzia ca durerile .

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, anunta Mediafax.

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor. in aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei.

Durerile fizice, starea psihica, precum si nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei. Fanii rapidisti au iesit din greva foamei

Cei 19 grevisti ai foamei de pe gazonul din Giulesti au decis sa renunte la forma extrema de protest. Liga Suporterilor Rapidisti a postat pe o retea de socializare un comunicat, prin care se explica.

Marion Bartoli si-a anuntat retragerea din tenis dupa ce a fost invinsa de Simona Halep.

Castigatoarea ultimei editii a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, Marion Bartoli, si-a anuntat, miercuri, retragerea din tenisul profesionist, la scurt timp dupa ce a fost invinsa de Simona Halep, in turul doi la Cincinnati, informeaza site-ul oficial al WTA, conform Mediafax. A fost ultimul meci al carierei mele. Im cer scuze! Este timpul sa ma retrag si sa-mi inchei cariera, a declarat sportiva franceza in varsta de 28 de ani, dupa infrangerea suferita in fata Simonei .

O turma de elefanti a atacat un sat din India dupa ce un animal a fost calcat de tren

Faptul ca elefantii nu uita niciodata nu este doar o legenda. Un grup de elefanti a atacat o zona din estul Indiei, dupa ce un alt animal a fost omorat de un tren de pasageri. La scurt timp dupa ce elefantul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,257 seconds )