Libnet.ro
UNICEF

05:00

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile.

România Liberă România Liberă,
Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile.

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, conform Mediafax. In aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei 19 grevisti aflati pe gazonul din Giulesti, am luat decizia de a inceta protestul, respectiv greva foamei. Aceasta masura a fost luata dupa ce in urma discutiilor avute s-a ajuns la concluzia ca durerile . continuă pe România Liberă

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, anunta Mediafax.

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor. in aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei.

Durerile fizice, starea psihica, precum si nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei. Fanii rapidisti au iesit din greva foamei

Cei 19 grevisti ai foamei de pe gazonul din Giulesti au decis sa renunte la forma extrema de protest. Liga Suporterilor Rapidisti a postat pe o retea de socializare un comunicat, prin care se explica.

Suporterii FC Rapid continua greva foamei: Unul dintre ei a lesinat

Unul dintre suporterii rapidisti aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu a lesinat luni dupa-amiaza, la 5 zile de la startul protestului. Florin Alexandru, baiatul care are probleme.

Dumitru Dragomir nu pleaca nicaieri! Seful LPF ii sfatuieste pe suporterii rapidisti aflati in greva foamei sa manance

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat pentru Mediafax ca nu se simte vinovat si ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea forului pe care il conduce. Daca as fi vinovat.

Punct si de la capat. Suporterii echipei Rapid au incheiat greva foamei

Retrogradarea echipei Rapid in esalonul secund a provocat rumoare in randul conducerii clubului si dezaprobare in cel al sustinatorilor clubului, fapt care a determinat un gest extrem: greva foamei.

Zona Euro a iesit din recesiune in primavara, dupa sase trimestre consecutive de scadere a economiei. Vestile bune vin din Germania, Franta si Portugalia

Zona euro a revenit la crestere in trimestrul doi, lasand in urma cea mai lunga faza de recesiune din istoria sa, dar relansarea se anunta lenta si somajul se afla in continuare la cote record, scrie AFP.

Rapidistii ies din greva dupa opt zile

Suporterii echipei Rapid aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti in ultimele opt zile au decis sa inceteze forma severa de protest. Vedeti mai jos cum si-au motivat decizia.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune. Asadar, previziunile analistilor privind cresterea economica din trimestrul doi s-au confirmat. Dupa sase trimestre consecutive de scadere, produsul intern brut al zonei euro a.

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea

Zona euro a iesit din recesiune in trimestrul al doilea, cu o crestere eocnomica de 0,3% fata de primele trei luni ale anului, dupa o perioada de un an si jumatate de contractie economica, cea mai indelungata perioada de declin de la adoptarea monedei unice europene, in 1999, conform surselor de presa.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )