Libnet.ro
UNICEF

07:30

Punct si de la capat. Suporterii echipei Rapid au incheiat greva foamei

Adevărul Adevărul,
Punct si de la capat. Suporterii echipei Rapid au incheiat greva foamei

Retrogradarea echipei Rapid in esalonul secund a provocat rumoare in randul conducerii clubului si dezaprobare in cel al sustinatorilor clubului, fapt care a determinat un gest extrem: greva foamei. continuă pe Adevărul

Suporterii FC Rapid continua greva foamei: Unul dintre ei a lesinat

Unul dintre suporterii rapidisti aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu a lesinat luni dupa-amiaza, la 5 zile de la startul protestului. Florin Alexandru, baiatul care are probleme.

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, anunta Mediafax.

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile.

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu solicitand demisia conducatorilor Mircea Sandu si Dumitru Dragomir au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor, conform Mediafax. In aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei 19 grevisti aflati pe gazonul din Giulesti, am luat decizia de a inceta protestul, respectiv greva foamei. Aceasta masura a fost luata dupa ce in urma discutiilor avute s-a ajuns la concluzia ca durerile .

Suporterii rapidisti au iesit din greva foamei dupa opt zile

Suporterii rapidisti care au intrat in greva foamei la Stadionul Giulesti-Valentin Stanescu au renuntat la protest, joi, la opt zile de la inceputul manifestarii lor. in aceasta noapte, 15. 2013, noi, cei.

Dumitru Dragomir nu pleaca nicaieri! Seful LPF ii sfatuieste pe suporterii rapidisti aflati in greva foamei sa manance

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a declarat pentru Mediafax ca nu se simte vinovat si ca nu intentioneaza sa demisioneze din fruntea forului pe care il conduce. Daca as fi vinovat.

Rapidistii ies din greva dupa opt zile

Suporterii echipei Rapid aflati in greva foamei la Stadionul Giulesti in ultimele opt zile au decis sa inceteze forma severa de protest. Vedeti mai jos cum si-au motivat decizia.

Durerile fizice, starea psihica, precum si nivelul moral nu mai permiteau continuarea luptei. Fanii rapidisti au iesit din greva foamei

Cei 19 grevisti ai foamei de pe gazonul din Giulesti au decis sa renunte la forma extrema de protest. Liga Suporterilor Rapidisti a postat pe o retea de socializare un comunicat, prin care se explica.

Suporterii echipei Petrolul il sprijina pe Younez Hamza in scandalul cu Mazare.

Aproximativ 450 de suporteri ai echipei Petrolul au manifestat, marti seara, in fata Primariei din Ploiesti, intr-un miting organizat in sprijinul atacantului tunisian Younes Hamza, agresat la Mamaia dupa un conflict cu primarul Constantei, relateaza Mediafax. Mitingul s-a desfasurat sub deviza Justice for Hamza, iar suporterii au afisat bannere pro-Hamza si au scandat impotriva edilului constantean, transmite corespondentul MEDIAFAX. Indiferent de ce s-a intamplat, forta pumnului si .

Patronul echipei Rapid: Am pierdut sapte milioane de euro din cauza LPF si FRF

Unul dintre cei doi oameni care conduc clubul Rapid, Adrian Zamfir a vorbit despre efectele retrogradarii giulestenilor, ca urmare a deciziei luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2414 seconds )