Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rapoartele pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian, retrimise la Comisia Juridica

B1 B1,
Rapoartele pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian, retrimise la Comisia Juridica

Biroul Permanent a retrimis la Comisia Juridica rapoartele pentru senatorii Ion Ariton si Varujan Vosganian pe motiv ca fostii ministri ai Economiei nu si-au spus punctul de vedere in fata colegilor din. continuă pe B1

Comisia juridica: Cererile pentru inceperea urmaririi penale a senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, avizate favorabil

Senatorii din Comisia juridica au avizat favorabil, marti, cu majoritate de voturi, cererile pentru inceperea urmaririi penale a fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan Vosganian, informeaza Agerpres.

Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute avizele de urmarire penala pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comisia juridica a Senatului trebuie sa rediscute pana marti solicitarile Mnisterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva fostilor ministri ai Economiei Ion Ariton si Varujan.

Comisia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian (VIDEO)

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz pozitiv pentru inceperea urmaririi penale a lui Ion Ariton si Varujan Vosganian

Comsia juridica a Senatului a dat un nou aviz marti pentru urmarirea penala a fostilor ministri Ion Ariton si Varujan Vosganian. Presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, a declarat la incheierea.

Comisia Juridica, avize pozitive pentru urmarirea penala a lui Ariton si Vosganian

Cererile Ministerului de Justitie de incepere a urmaririi penale pentru Ion Ariton si Varujan Vosganian au fost avizate pozitiv in Comisia Juridica.

Senator PSD: Votarea neincepererii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian din urma cu un an a fost o conditie a pastrarii USL, pusa de PNL

Votarea neincepererii urmaririi penale a lui Varujan Vosganian, in urma cu un an, in Senat, a fost o conditie a pastrarii USL pusa de membrii PNL, a declarat senatorul PSD Alexandru Fratean in cadrul emisiunii.

Comisia juridica din Senat, aviz favorabil pentru urmarirea lui Ariton si Vosganian

Comisia juridica din Senat a dat din nou aviz favorabil la cererea procurorilor de urmarire a ministrilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, iar cei doi asteapta acum votul plenului Senatului.

Comisia juridica a Senatului rediscuta avizele de urmarire pentru Ariton si Vosganian

Comisia juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Mnisterului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat presedintele.

Comisia juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia juridica a Senatului are termen pana maine sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, fosti ministri ai Economiei, a anuntat, astazi, presedintele comisiei, Catalin Boboc.

Comisia Juridica a Senatului va rediscuta avizele de urmarire penala pentru Ariton si Vosganian

Comisia Juridica a Senatului are termen pana marti sa rediscute solicitarile Ministerului Justitiei de avizare a inceperii urmaririi penale impotriva senatorilor Ion Ariton si Varujan Vosganian, a anuntat, luni, presedintele comisiei, Catalin Boboc, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )